thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Indiase bruid sterft tijdens huwelijksceremonie, bruidegom voltooit ceremonie met haar zus

Een Indiase bruid overleed vorige week tijdens haar huwelijksceremonie aan een hartaanval. Opvallend is dat na overleg  de twee betrokken families besloten om de jongere zus van de bruid aan de bruidegom uit te huwelijken. Het lichaam van de dode bruid werd in een aparte kamer gelegd, haar zus en haar verloofde voltooiden het huwelijksritueel.

10 reacties

 • piet devlieger

  3 weken geleden
  Pech voor die zuster, je zal het maar meemaken. De feministen zouden beter daar eens van hun oren gaan maken. Daar hebben ze geen greintje respect voor vrouwen.
 • Steven Elebaut

  3 weken geleden
  Persoonlijk vind ik het een bizar maar mooi verhaal wanneer je het in de context van hun cultuur ziet. Voor allen met een wijzende vinger... Dat is hun normale manier van leven zoals wij ook onze normale manier van leven hebben.
 • johanneke li

  3 weken geleden
  De liefde is ver zoek als je gewoon een andere tot vrouw neemt terwijl je verloofde pas gestorven is, walgelijk en respectloos gewoon! En vraag me af wat de mening van de zus was, was zij wel verliefd op deze man, of heeft ze zich verplicht moeten laten huwen!? Wat een achterlijk gedoe! Das pas echt vrouwen als koopwaar behandelen! Hoe die mensen zichzelf in de spiegel kunnen kijken hierna is gewoon huiveringwekkend!
 • pietje aalbers

  3 weken geleden
  Inderdaad, maar wat zou er gebeuren als ze nu eens allemaal uit de kast kwamen in India?
 • Kristine Delacourt

  3 weken geleden
  Maar alle culturen zijn gelijkwaardig, toch?