In Parijs kan je poedelnaakt op restaurant

Wie zijn edele delen wil bedekken, krijgt een servet.
Facebook Wie zijn edele delen wil bedekken, krijgt een servet.
In Parijs is een naaktrestaurant geopend, waar je kan tafelen in je verjaardagskostuum. O'Natural heet het restaurant dat mikt op de gemeenschap van naturisten en al wie wil weten hoe het aanvoelt om poedelnaakt te tafelen.

In Londen opende vorig jaar pop-uprestaurant The Bunyadi de deuren, waar je ook in je adams- of evakostuum kon tafelen. Het kende geen groot succes.

Vorige week kende O'Naturel een vooropening met leden van de Parijse naturistenvereniging, maar nu is het voor het grote publiek geopend. Er is een vestiaire voor je kleren en wie dat wil, krijgt een servet om de edele delen te bedekken. Er is plaats voor 40 gasten, het driegangenmenu kost 39 euro. 
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dirk de smet

  smaakt dat beter of is het enkel om op te vallen waar zijn we mee bezig ,de beschaafde mens ????

 • Tina Colpaert

  Geen probleem maar denk smakelijker met "iets"aan vooral voor de minder uitziende personen en hopelijk ligt er iets op de stoelen of moet iedereen daar op gaan zitten?

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Heb geen probleem van naaktstranden of zwembaden waar ook soms naturistisch uren zijn. Maar in een restaurant zie ik het niet direct zitten. Maar zelfs in het meest bekend Cap d'Agde gingen we s'avonds lmicht gekleed eten!

 • Ingrid De Clercq

  Hoop dat ze de stoelen na elke maaltijd goed ontsmetten.

 • Daniel Benjamin

  Ga naar Bredene, het is dan ook dichterbij..