Foto Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto Pieter-Jan Vanstockstraeten

"Ik wil soms een uitknop. Maar kinderen hebben dat niet, hé"

Hij wou géén kinderen. Hij wou zelfs geen lief. Radiopresentator Wim Oosterlinck (44) wilde gewoon "lekker egoïstisch" zijn eigen ding doen, om toch maar geen avontuur te missen. Inmiddels heeft hij een vrouw en twéé koters. Over het vaderschap - en vooral over wat mannen denken, maar niet durven te zeggen - pende hij een bij momenten hilarisch en goudeerlijk boekje neer. "Man, het is een pak lastiger dan ik had gedacht."

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Russische referenda gaan door te midden van raketaanvallen en beschietingen: “Er wordt zelfs in schuilkelders gestemd”

  Russische referenda gaan door te midden van raketaan­val­len en beschietin­gen: “Er wordt zelfs in schuilkel­ders gestemd”

  De Russische bezetters blijven ondanks het aanhoudende oorlogsgeweld in het oosten en zuiden van Oekraïne (schijn)referenda organiseren over de toetreding tot Rusland. De inwoners van de regio’s worden gedwongen om te stemmen over de vraag of ze tot de Russische Federatie willen toetreden. De internationaal niet-erkende annexatie zou komende week afgerond kunnen worden. Verwacht wordt dat de Russische president Vladimir Poetin de bezette gebieden al komende vrijdag zal inlijven.