In een bericht kloeg Walter Biot (53) al eens over geweld door de Duitse consul Uwe Kahn (62). "Ik ben diplomaat, mij kan niets gebeuren", reageerde die.
Volledig scherm
In een bericht kloeg Walter Biot (53) al eens over geweld door de Duitse consul Uwe Kahn (62). "Ik ben diplomaat, mij kan niets gebeuren", reageerde die. © RV

“Ik ben diplomaat, mij kan niets gebeuren”: Duitse consul en Belgische echtgenoot hadden ruzie na erfenis van 600.000 euro

Drugs, alcohol, vernedering en arrogantie. Meer details komen naar buiten over de dood van Walter Biot (53), een Belg die in Brazilië samenwoonde met de Duitse consul. De getuigenis van een vriend geeft een inkijk in de toxische relatie van het koppel. Ook een whatsapp-bericht en een erfenis van 600.000 euro maken een en ander duidelijk. Volgens de politie is de Belg door zijn partner vermoord.

23 reacties

 • jozef heylen

  2 maanden geleden
  Indien men de beerput van misdrijven gepleegd onder diplomatieke onschendbaarheid zou openen zou er een explosie van verontwaardiging ontstaan.
 • marc Deglin

  2 maanden geleden
  onschendbaarheid maakt dat die mensen smeerlapkes worden.
 • Gerda Haubourdyn

  2 maanden geleden
  En zo verschuilen ze zich achter onschendbaarheid en leven zoals zij het willen. Moord pedofilie fraude enz. Het mag en kan allemaal.
 • Ali Ben Aliluli

  2 maanden geleden
  Diplomatieke en politieke onschendbaarheid is het meest absurde wat ooit is uitgevonden. Zij zouden net meer verantwoordelijk moeten worden gehouden wegens een voorbeeldfunctie.
 • Jan Baroen

  2 maanden geleden
  Het is hoogtijd dat de onschendbaarheid van diplomaten overal ter wereld afgeschaft wordt en zeker wanneer ze van harde strafbare feiten zo zoals pedofilie, verkrachting, doodslag of moord verdacht worden.