Hongaarse premier Viktor Orbán op de EU-top vandaag.
Volledig scherm
Hongaarse premier Viktor Orbán op de EU-top vandaag. © REUTERS

Hongaarse premier Orbán legt coronamaatregelen naast zich neer en schudt handen op EU-top

Vandaag, morgen en mogelijk ook zondag vindt een hoogst belangrijke EU-top plaats in Brussel. Anders dan zijn collega-regeringsleiders schudt de Hongaarse premier Viktor Orbán tijdens deze bijeenkomst zijn collega's naar hartenlust de hand. In de zaal, die steeds zorgvuldig wordt ontsmet, was hij ook als enige zonder mondmasker te zien.

4 reacties

 • Luc Deville

  1 jaar geleden
  Is weer eentje van rechts. Denken die nu allemaal dat zij immuun zijn? Zeker is dat rechts mee verantwoordelijk is dat het zo moeilijk is om de pandemie in te dijken door het gedrag van hun leiders.
 • Ferdi Wuytack

  1 jaar geleden
  Eind deze maand / volgende maand alle aanwezigen op de top in afzondering met corona. En europa ligt op zijn gat. Nu ook al, maar dan zal het nog duidelijker worden.
 • Rudy Van Daele

  1 jaar geleden
  In de cinema wel maskers en in het parlement mag er dan toch eentje zijn voeten vegen aan de regels. Gaat hij ook een boete krijgen of is het weer slikken zoals gewoonlijk voor onze politici.
 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  Waarom moeten wij ons wel aan de regels houden en politici niet? Waarom wordt een overtreder niet simpelweg verwijderd uit de zaal?