Aangekondigde protestacties zoals hier in Madrid, zijn toch doorgegaan. Spanje is nog maar amper bekomen van de homofobe doodslag op Samuel Luiz Muñiz (24) begin juni.
Volledig scherm
Aangekondigde protestacties zoals hier in Madrid, zijn toch doorgegaan. Spanje is nog maar amper bekomen van de homofobe doodslag op Samuel Luiz Muñiz (24) begin juni. © AP

Homofoob incident waarbij twintiger in Madrid scheldwoord in bil kreeg gekerfd, blijkt verzonnen

Spanje - UPDATEDe geweldsdaad waarbij een 20-jarige jongeling in Madrid afgelopen zondag het woord ‘maricón’ (‘flikker’) in zijn bil kreeg gekerfd, blijkt verzonnen. De homoseksuele man beweerde te zijn aangevallen door een groep mannen en heeft nu aan de politie toegegeven dat zijn verwondingen met wederzijdse instemming zijn toegebracht, meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken. 

11 reacties

 • Pierre Vaneylen

  1 maand geleden
  Het is stilaan duidelijk dat holebi's en transgenders meer rechten hebben dan de "normale" man en vrouw en het man-vrouw huwelijk. Orban heeft dan ook meer dan gelijk. Voer een gedoogd beleid ipv de uitzonderingen steeds in de actualteit te stellen.
 • Frans Faes

  1 maand geleden
  Stemmingmakerij met een regenboogvlag is dus mislukt.
 • luc caels

  1 maand geleden
  Zo zie je maar wat voor mensen dat zijn.
 • Ludwig VdB

  1 maand geleden
  Iedereen is uniek en hoort dus wel bij een uitzonderingsgroepje. Men kan dus elk incident dus afdoen als een foob iets of gewoon eens stoppen met die onzin.
 • Daniel Proot

  1 maand geleden
  Wat een wereld, Urbanus wist het al lang met zijn memorabele song:"De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij...".