Hollywood is voor Clinton, maar dit zijn de Trump-stemmers

Mike Tyson, Donald Trump en Dennis Rodman.
ANP/fotomontage AD Mike Tyson, Donald Trump en Dennis Rodman.
Robert De Niro weigerde een foto met Arnold Schwarzenegger, reden: hij zou op Trump stemmen. In Hollywood is het niet populair om te zeggen dat je op Trump stemt. Toch zijn er sterren die hun steun aan Trump uitspreken.

Oscarwinnaar en vader van Angelina Jolie: Jon Voigt

Wat de stemvoorkeur van Angelina Jolie is, is niet duidelijk. Haar vader Jon Voigt zit echter in het Trump-kamp. In een drie minuten durende filmpje op YouTube haalt de 77-jarige acteur, bekend van 'Midnight Cowboy' en 'Coming Home' uit naar Hillary Clinton en spreekt zijn steun uit aan Donald Trump. "Ik ben er zeker van: Trump zal Amerika redden en ons land weer groot maken", zegt de Oscarwinnaar. Ook beweert hij dat Clinton 'bloed aan haar handen heeft'. Ze zou volgens hem conservatieve stemmen uit de media weren.

Jon Voight's plea to save America

Voormalig wereldkampioen boksen: Mike Tyson

Bokslegende Mike Tyson kiest ook openlijk de kant van Donald Trump. "Hij verdient een kans. Als ze hem niet mogen, moeten ze niet op hem stemme", zegt hij in een opgenomen gesprek. Over de opmerking dat Trump de moslimmigratie volledig terug wil dringen zei de Tyson, die zelf moslim is, "dat elke president een bevolkingsgroep tegen zich in het harnas heeft gejaagd".

Mike Tyson On Why He Supports Donald Trump

Basketbalkampioen en vriend van Kim Jong-un: Dennis Rodman

Dennis Rodman heeft in zijn carrière en daar buiten nooit de gebaande paden gevolgd. Hij ziet de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un als een van zijn beste vrienden. De vijfvoudig NBA-kampioen mag tot die kring ook Donald Trump rekenen. Dat liet hij weten in een tweet. ,,Donald Trump is al jaren een goede vriend. We hebben niet weer een politicus nodig, maar een zakenman als meneer Trump." Op Fox News reageerde de presidentskandidaat. ,,Dennis is geen domme jongen. Hij is slim op vele manieren, streetwise."

Tv-persoonlijkheid Tila Tequila en boyband-broertje Aaron Carter
Dan zijn er nog sterren uit het lichtere genre die Donald Trump steunen, waaronder tv-persoonlijkheid Tila Tequila. Zij stond op haar 18e in de Playboy, had een realityshow waarin mannen en vrouwen een gooi deden naar een relatie met haar. Ook werd ze uit Celebrity Big Brother gegooid vanwege een foto waarop ze als nazi was verkleed.

Ook het kleine broertje van Backstreet Boy Nick Carter, Aaron, heeft gezegd achter Trump te staan. De zanger die als tiener eind jaren negentig enkele hitjes  scoorde, zei op twitter: "Wil Amerika een president die volgt of die leidt? Ik stem op Donald Trump." Echter krabbelde Aaron later weer terug. "Ik heb te veel gezien en daar kan ik niet langer achter staan", liet hij enkele maanden later weten."

Tila Tequila for Donald Trump 2016!!!