Giorgia Meloni (45) is binnenkort zo goed als zeker de eerste vrouwelijke Italiaanse premier.
Volledig scherm
Giorgia Meloni (45) is binnenkort zo goed als zeker de eerste vrouwelijke Italiaanse premier. © ANP/EPA/Getty

Hoe de vader van toekomstig Italiaans premier Giorgia Meloni bij Mallorca werd betrapt met 1.500 kilo hasj

Het goed bewaarde geheim van toekomstig Italiaans premier Giorgia Meloni. Zo omschrijft de Balearische krant ‘Diario de Mallorca’ het verhaal over hoe Francesco Meloni, haar vader die intussen is overleden, in 1995 op Mallorca werd betrapt met 1.500 kilo hasj. Met die lading drugs was hij met een zeilboot vanuit Marokko op weg naar Italië. Maar onderweg liep het fout.

11 reacties

 • Jan Roeland

  2 maanden geleden
  Moet je als kind opdraaien voor de stommiteiten van de ouders
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  ZE gaat even snel verdwijnen als dat ze gekomen is.Zoals vele politici veel luid geblaat en show verkopen.
 • Guido Olbrechts

  2 maanden geleden
  De linkse media machine is in gang geschoten. Haar vader is thuis weggegaan toen ze twee jaar oud was en heeft daarna nooit meer contact gehad met haar. Zij heeft zelfs openlijk afstand genomen van hem. Maar blijkbaar begint het bij velen te dagen dat de kiezer het beu is met de actuele gang van zaken in Europa. Eigen volk eerst wordt meer en meer de leuze. Gedaan met Sinterklaas te spelen een gans jaar lang
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Het goed bewaarde geheim was al jarenlang door iedereen gekend maar nu wordt het plots weer interessant om politieke rekeningen te kunnen vereffenen.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Voor extreemrechtse politici met sympathieën voor fascisme, Benito Mussolini en Poetin, kan men geen begrip opbrengen. En al zeker niet als ze samen in de boot stappen met Silvio Berlusconi, de grootste sjoemelaar aan deze kant van de Atlantische oceaan.