Giorgia Meloni (45) is binnenkort zo goed als zeker de eerste vrouwelijke Italiaanse premier.
Volledig scherm
Giorgia Meloni (45) is binnenkort zo goed als zeker de eerste vrouwelijke Italiaanse premier. © ANP/EPA/Getty

Hoe de vader van toekomstig Italiaans premier Giorgia Meloni bij Mallorca werd betrapt met 1.500 kilo hasj

Het goed bewaarde geheim van toekomstig Italiaans premier Giorgia Meloni. Zo omschrijft de Balearische krant ‘Diario de Mallorca’ het verhaal over hoe Francesco Meloni, haar vader die intussen is overleden, in 1995 op Mallorca werd betrapt met 1.500 kilo hasj. Met die lading drugs was hij met een zeilboot vanuit Marokko op weg naar Italië. Maar onderweg liep het fout.

11 reacties

 • Jan Roeland

  2 maanden geleden
  Moet je als kind opdraaien voor de stommiteiten van de ouders
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  ZE gaat even snel verdwijnen als dat ze gekomen is.Zoals vele politici veel luid geblaat en show verkopen.
 • Guido Olbrechts

  2 maanden geleden
  De linkse media machine is in gang geschoten. Haar vader is thuis weggegaan toen ze twee jaar oud was en heeft daarna nooit meer contact gehad met haar. Zij heeft zelfs openlijk afstand genomen van hem. Maar blijkbaar begint het bij velen te dagen dat de kiezer het beu is met de actuele gang van zaken in Europa. Eigen volk eerst wordt meer en meer de leuze. Gedaan met Sinterklaas te spelen een gans jaar lang
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Het goed bewaarde geheim was al jarenlang door iedereen gekend maar nu wordt het plots weer interessant om politieke rekeningen te kunnen vereffenen.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Voor extreemrechtse politici met sympathieën voor fascisme, Benito Mussolini en Poetin, kan men geen begrip opbrengen. En al zeker niet als ze samen in de boot stappen met Silvio Berlusconi, de grootste sjoemelaar aan deze kant van de Atlantische oceaan.
 1. Iraanse veiligheidsdiensten mikken bij vrouwen specifiek op gezicht en intieme delen: “Zo willen ze hun schoonheid kapotmaken”

  Iraanse veilig­heids­dien­sten mikken bij vrouwen specifiek op gezicht en intieme delen: “Zo willen ze hun schoonheid kapotmaken”

  Bij de protesten tegen het regime in Iran stellen dokters qua schotwonden een opmerkelijk verschil tussen de geslachten vast. Mannen worden vooral geraakt in hun benen, billen en de rug. Bij vrouwen mikken de veiligheidsdiensten echter specifiek op hun gezicht, borsten en intieme delen. “Zij worden harder aangepakt omdat ze hun schoonheid kapot willen maken”, stelt een arts uit de provincie Isfahan.
 2. PORTRET. Als kind stak ze per ongeluk haar huis in brand. Nu wordt Giorgia Meloni (45) zo goed als zeker de eerste vrouwelijke premier van Italië
  PREMIUM

  PORTRET. Als kind stak ze per ongeluk haar huis in brand. Nu wordt Giorgia Meloni (45) zo goed als zeker de eerste vrouwelij­ke premier van Italië

  Verlaten door haar vader toen ze twee was. Veroordeeld tot armoede toen ze als kind per ongeluk haar huis in brand stak. Verbeten om terug te vechten nadat ze als tiener om zowat alles werd uitgelachen. Vandaag wordt diezelfde Giorgia Meloni (45) - na de verpletterende verkiezingsoverwinning van haar uiterst rechtse partij Fratelli d’Italia zo goed als zeker de eerste vrouwelijke premier in de geschiedenis van Italië. Maak kennis met de harde tante van de Laars.