Hier krijgt acteur Ben Segers goesting van

Greetje Van Buggenhout
Acteur Ben Segers nam Goesting, het nieuwe lifestylemagazine bij Het Laatste Nieuws, mee op stap door Antwerpen. Dat het verdomd moeilijk is je los te wrikken uit de zanderige bodem van de Kempen, daar is hij het levende bewijs van. Hoewel hij zich intussen meer Antwerpenaar dan Arendonkenaar voelt, blijft het verleden aan hem trekken. Gelukkig zijn ze in Antwerpen ook niet vies van 'een streekbierke met een stukske keis'.

Bourla
"Een pracht van een zaal. Ik sta er graag zelf op het podium, maar ga even graag naar voorstellingen van collega's kijken."
(Graanmarkt 7, 2000 Antwerpen, www.bourla.be)

Gitaar spelen
"Ik speel te weinig, maar dankzij Out of the Blues heb ik de smaak opnieuw te pakken. Ik zou er meer tijd voor willen maken."

Lezen
"Ik ben nu halfweg in 'Het hout' van Jeroen Brouwers, waarin hij schrijft over de benauwenissen van zijn kostschooljaren. Schoon geschreven. Het is niet het vrolijkste thema, maar Brouwers beschrijft het luchtig."

Lui zijn
"We moeten van hier naar ginder vliegen en liefst nog op tijd ook. Af en toe moet ik ook gewoon lui zijn. Ik calculeer per dag minstens één moment in waarop ik gewoon plat op mijn rug kan gaan liggen. Ik heb dat nodig. Dagen nietsdoen, ik vind dat fijn. Wat tv kijken, muziek beluisteren, wat prullen. Of een terrasje doen op het zuid, waar ik woon. Ik maak het me graag niet te moeilijk."

Op café gaan
"Als student was ik te vinden in Boer van Tienen, Pallieter en Bato Batu. Nu kom ik daar amper nog, ik zit vooral in De Duifkens, vlakbij de Bourla. Als ik even geen mensen uit het vak wil tegenkomen, trek ik me terug op het zuid. Daar babbel ik over andere zaken. Toevallig aan de praat geraken, daar kan ik echt van genieten. Dan komt het uit onverwachte hoek en is het niet voorgeprogrammeerd. Zulke gesprekken blijven soms zelfs het langst hangen."
(De Duifkens, Graanmarkt 5, 2000 Antwerpen)

"Als ik even geen mensen uit het vak wil tegenkomen, trek ik me terug op het zuid. Toevallig aan de praat geraken, daar kan ik echt van genieten."
Kos "Als ik even geen mensen uit het vak wil tegenkomen, trek ik me terug op het zuid. Toevallig aan de praat geraken, daar kan ik echt van genieten."