Ga naar de mobiele website
^ Top

Het is officieel: twee weekends Tomorrowland in 2017

BELGA
De organisatie van Tomorrowland heeft het nieuws officieel bevestigd: het dancefestival laat in de zomer van 2017 maar liefst twee keer de muziek door de boxen van De Schorre in Boom knallen, net zoals de feesteditie van 2014. Het eerste weekend vindt plaats op 21, 22 en 23 juli. Het tweede feestweekend start op 28 juli.

Het festival is elk jaar in een mum van tijd uitverkocht. Vorig jaar bijvoorbeeld zakten maar liefst 180.000 feestvierders af naar De Schorre in Boom. De organisatie bereidt zich, door het vastleggen van twee weekends, nu voor op het dubbele aantal bezoekers of zo'n 360.000.

Daarnaast wil Tomorrowland met het organiseren van twee opeenvolgende feestweekends ook inspelen op de vraag naar meer beschikbare tickets voor buren. Zowel de gemeenten Boom als Rumst waren voorstander. Tussen de twee weekends zal er ook een buurtfeest georganiseerd worden waar de buren kunnen proeven van de unieke sfeer van het festival.

Ook in 2014, naar aanleiding van de tiende verjaardag van het dancefestival, werden al twee festivalweekends georganiseerd. Dat leidde toen tot heel wat onvrede met de buurtbewoners, maar intussen zouden de plooien gladgestreken zijn.

10 januari
Wie tickets wil voor een van de twee weekends, moet 10 januari in zijn agenda aankruisen. Dan geeft het festival meer informatie vrij en start de preregistratie voor het aankopen van tickets.Meld een bug