De tandartsstoel in een martelkamer die de politie aantrof bij een inval in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), een gemeente die grenst aan Essen in de provincie Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De tandartsstoel in een martelkamer die de politie aantrof bij een inval in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), een gemeente die grenst aan Essen in de provincie Antwerpen. © ANP Handouts

Het brein achter bende van ‘martelgevangenis’: dit weten we over Robin van O. (40)

De 40-jarige man die door de politie wordt gezien als brein achter de drugsorganisatie die een martelkamer bouwde in een loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), net over de grens met België, is een fitnessuitbater uit Utrecht. Robin van O. (40) zou al in juni opgepakt zijn in een peperduur penthouse in Den Haag. De Nederlandse politie wil voorlopig niets zeggen over zijn achtergrond. Toch is heel wat bekend over de veertiger en zijn entourage.

2 reacties

 • José Gonzales

  10 maanden geleden
  Alles aanslagen beste politie. Alles afpakken het is allemaal met drugsgeld gekocht.
 • Marc Spandel

  10 maanden geleden
  De ontdekking is zo ongelooflijk, dat ik ga denken aan de mogelijkheid dat binnenkort het nieuws verschijnt dat het om een gewone 'filmset' gaat die daar gebouwd werd voor de opname van een Netflix- film.
 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. COLUMN. De week van Magali, de vrouw van Francesco Planckaert: “We dragen onze trouwringen niet meer”
  PREMIUM
  Showbizz

  COLUMN. De week van Magali, de vrouw van Francesco Planckaert: “We dragen onze trouwrin­gen niet meer”

  Een half jaar geleden gaf Magali Van Houtte (35) haar jawoord aan haar grote liefde Francesco Planckaert (39), na een verloving van zestien jaar en drie kinderen: Devon (14), Noa (12) en Yukka (10). Samen met de familie runnen ze een B&B in de Ardennen en bouwen ze aan hun Château Planckaert in Frankrijk. Stof genoeg dus voor een column, waarmee ze deze week van start gaat. Ze vertelt wat meer over de periode waarin zij en Francesco noodgedwongen apart leefden. “Ik schrok zelf van de koele indruk die we bij ons weerzien maakten op tv.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar