EPA
Volledig scherm
© EPA

HERLEES. Ziekenhuizen bereiden zich voor op worstcasescenario - Athene vordert privéartsen op om in openbare ziekenhuizen te werken

Een vierde prik voor iedereen valt niet uit te sluiten en zou aan de orde kunnen zijn, maar het is nu nog te vroeg om daarover uitspraken te doen. Dat zegt Wouter Beke aan VTM Nieuws. De Vlaamse minister van Volksgezondheid vroeg intussen een advies aan de Hoge Gezondheidsraad over een vierde prik voor personen met onderliggende aandoeningen en bewoners van woonzorgcentra. Herlees hier de ontwikkelingen van vrijdag 7 januari.

46 reacties

 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Als ik dat extrapoleer kosten die PCR testen de belastingbetaler 1,25 miljard euro per jaar. Dat is toch niet meer vol te houden?
 • Marga Printemps

  4 maanden geleden
  Sommigen snappen het nog altijd niet namelijk hoe meer prikken hoe meer varianten en uitbraken.!
 • Mario Vanderlinden

  4 maanden geleden
  Verplichte vaccinatie is een must, zo heb je een fundering waar je kan op bouwen en aanpassen volgens de evolutie pandemie!
 • Pedro Leuwers

  4 maanden geleden
  Waar eindigt deze met al die prikken.
 • Rudy Rymenans

  4 maanden geleden
  Als ze eerst de anti vaxsers aanpakken. En dan zullen we zien. Vaccinatie verplichten.
 1. LIVE. “Video's tonen betrokkenheid Russische troepen bij executies Boetsja”- Zelensky: “Oekraïne heeft elke maand miljarden dollars nodig”

  LIVE. “Video's tonen betrokken­heid Russische troepen bij executies Boetsja”- Zelensky: “Oekraïne heeft elke maand miljarden dollars nodig”

  The New York Times heeft video’s bemachtigd die bewijzen dat Russische paratroepers betrokken waren bij executies in het Oekraïense Boetsja. De Russische invasie slaat elke maand een gat van zowat 5 miljard dollar (4,75 miljard euro) in de Oekraïense begroting. Dat zegt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. “Om ons staande te houden in de oorlog om vrijheid, hebben we snelle en voldoende financiële ondersteuning nodig”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 2. ONZE OPINIE. Wie redt de middenklasse in dit land?

  ONZE OPINIE. Wie redt de middenklas­se in dit land?

  Nu al moeten voedselbanken 's avonds openen, omdat er zoveel mensen aankloppen die overdag werken. Het is maar het topje van de ijsberg. Nog eens duizenden anderen kunnen de voedselbank enkel vermijden door hun spaarreserve letterlijk op te eten en op te stoken. Met twee miljoen is die lagere middenklasse in België. Ze zijn boos, bang en voelen zich in de steek gelaten. Makkelijke oplossingen zijn er niet, maar partijen die dit niet als hét belangrijkste thema op de agenda zetten, mogen zich bij de volgende verkiezingen aan een nooit geziene oplawaai verwachten.