EPA
Volledig scherm
© EPA

HERLEES. Ziekenhuizen bereiden zich voor op worstcasescenario - Athene vordert privéartsen op om in openbare ziekenhuizen te werken

Een vierde prik voor iedereen valt niet uit te sluiten en zou aan de orde kunnen zijn, maar het is nu nog te vroeg om daarover uitspraken te doen. Dat zegt Wouter Beke aan VTM Nieuws. De Vlaamse minister van Volksgezondheid vroeg intussen een advies aan de Hoge Gezondheidsraad over een vierde prik voor personen met onderliggende aandoeningen en bewoners van woonzorgcentra. Herlees hier de ontwikkelingen van vrijdag 7 januari.

46 reacties

 • Felix Strackx

  4 maanden geleden
  Als ik dat extrapoleer kosten die PCR testen de belastingbetaler 1,25 miljard euro per jaar. Dat is toch niet meer vol te houden?
 • Marga Printemps

  4 maanden geleden
  Sommigen snappen het nog altijd niet namelijk hoe meer prikken hoe meer varianten en uitbraken.!
 • Mario Vanderlinden

  4 maanden geleden
  Verplichte vaccinatie is een must, zo heb je een fundering waar je kan op bouwen en aanpassen volgens de evolutie pandemie!
 • Pedro Leuwers

  4 maanden geleden
  Waar eindigt deze met al die prikken.
 • Rudy Rymenans

  4 maanden geleden
  Als ze eerst de anti vaxsers aanpakken. En dan zullen we zien. Vaccinatie verplichten.
 1. Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”
  Brussel

  Schepen Sihame Haddioui dient klacht in tegen collega voor seksueel grensover­schrij­dend gedrag: “Ze was bang dat niemand haar zou geloven”

  Sihame Haddioui (Ecolo), schepen van Gelijke Kansen en Franstalige Cultuur in Schaarbeek, heeft maandag officieel klacht ingediend tegen collega Michel De Herde (DéFi) voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aantasting van de eerbaarheid. De Herde ontkent de aantijgingen. De klacht komt er enkele maanden nadat beide schepenen in gesprek zijn gegaan met Cécile Jodogne (DéFi), burgemeester van Schaarbeek.