EPA
Volledig scherm
© EPA

HERLEES. Ziekenhuizen bereiden zich voor op worstcasescenario - Athene vordert privéartsen op om in openbare ziekenhuizen te werken

Een vierde prik voor iedereen valt niet uit te sluiten en zou aan de orde kunnen zijn, maar het is nu nog te vroeg om daarover uitspraken te doen. Dat zegt Wouter Beke aan VTM Nieuws. De Vlaamse minister van Volksgezondheid vroeg intussen een advies aan de Hoge Gezondheidsraad over een vierde prik voor personen met onderliggende aandoeningen en bewoners van woonzorgcentra. Herlees hier de ontwikkelingen van vrijdag 7 januari.

46 reacties

 • Felix Strackx

  5 maanden geleden
  Als ik dat extrapoleer kosten die PCR testen de belastingbetaler 1,25 miljard euro per jaar. Dat is toch niet meer vol te houden?
 • Marga Printemps

  5 maanden geleden
  Sommigen snappen het nog altijd niet namelijk hoe meer prikken hoe meer varianten en uitbraken.!
 • Mario Vanderlinden

  5 maanden geleden
  Verplichte vaccinatie is een must, zo heb je een fundering waar je kan op bouwen en aanpassen volgens de evolutie pandemie!
 • Pedro Leuwers

  5 maanden geleden
  Waar eindigt deze met al die prikken.
 • Rudy Rymenans

  5 maanden geleden
  Als ze eerst de anti vaxsers aanpakken. En dan zullen we zien. Vaccinatie verplichten.
 1. Franse lottowinnares betaalt boodschappen van Aldi-klanten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  Franse lottowinna­res betaalt boodschap­pen van Al­di-klan­ten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  En of het een geluksdag was voor de mensen die op 6 mei hun inkopen deden in een Aldi-supermarkt in Trans-en-Provence, in het zuidoosten van Frankrijk. Een onbekende lottowinnares verraste er enkele klanten aan de kassa door hun boodschappen voor hen te betalen. “We wisten niet wat te zeggen. We hadden boodschappen voor 123 euro. Zoiets hebben we nog nooit gezien”, getuigt een koppel aan de Franse krant ‘Var-Matin’.