Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

HERLEES. Minister Vandenbroucke: “We zullen morgen beslissingen nemen die direct zullen ingaan”

Artsen en verpleegkundigen in ons land kijken onthutst naar de toevloed op intensieve zorg en vrezen dat het worstcasescenario van de statistici realiteit wordt, met 1.200 coronapatiënten op intensieve zorg over enkele weken. De federale en de regionale regeringen komen daarom morgen vervroegd bij elkaar voor een nieuw Overlegcomité. Herlees hier onze liveblog van donderdag 25 november.

80 reacties

 • John Hoornaert

  2 weken geleden
  Niet gemakkelijk wat er beslist moet worden,maar ieder voor zijn eigen partij natuurlijk,haha,wat een grap!
 • Marjolein Jacobs

  2 weken geleden
  Ludo Rutten: komt omdat in Nederland nog minder capaciteit op ic is dan hier
 • Marc Stromberg

  2 weken geleden
  Wanneer gaat men inzien dat kinderen het virus op school oplopen en vervolgens hun hele familie besmetten? Sluit de scholen tot na nieuwjaar. Verplicht het mondmasker voor iedereen vanaf 5 jaar, altijd en overal.
 • Filip Vanlaeken

  2 weken geleden
  Pak eerst diegenen aan die drslen : zorgmedewerkers en anti-vaxxers. Maar nee daarvoor ontbreekt de moed, dus moet xl de rest zich weer opofferen. Wat een geklungel weer in Brussel.
 • Kim Verpoorter

  2 weken geleden
  Scholen sluiten is de enige juiste beslissing
 1. Sarah van Soelen geeft update over relatie met André Hazes: “We zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar, ook nu”
  Showbizz

  Sarah van Soelen geeft update over relatie met André Hazes: “We zijn er in goede en slechte tijden voor elkaar, ook nu”

  Eind november liet Sarah van Soelen (26) al weten dat haar relatie met André Hazes (27) niet definitief voorbij is. Een uitspraak waar ze nu nog steeds volledig achter staat. In een interview met het Nederlandse magazine ‘Beau Monde’ bevestigde de blondine nogmaals dat het enkel om een pauze gaat. “Het is een beslissing die we samen genomen hebben.”
 2. “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaardelijke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie
  Gent

  “Gij weet niet hoe vuil een wijf is”: Jeff Hoeyberghs riskeert voorwaarde­lij­ke celstraf van 6 maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discrimina­tie

  Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (60) riskeert een voorwaardelijke celstraf van zes maanden voor seksisme en aanzetten tot haat en discriminatie. Dat deed hij in 2019 tijdens een lezing in een auditorium aan de UGent voor het Katholiek Vlaams Hoogstudentenverbond (KVHV) over vrouwen. Zowel de UGent als het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen stelden zich burgerlijke partij. Zijn advocaat Rieder vraagt met vertrouwen de vrijspraak.
 3. Te veel risico’s en piekende energieprijzen doen Vlaamse Energieleverancier overkop gaan
  PREMIUM

  Te veel risico’s en piekende energie­prij­zen doen Vlaamse Energiele­ve­ran­cier overkop gaan

  De exploderende energieprijzen hebben een eerste slachtoffer geëist in ons land. De Vlaamse Energieleverancier, een van de kleinere spelers op de markt met zo’n 70.000 klanten, legt vandaag de boeken neer bij de handelsrechtbank in Brussel. Te veel risico’s in een sowieso al zeer concurrentiële markt met weinig marges bovenop de uitzonderlijke prijzen zijn de energieleverancier fataal geworden. De vrees leeft dat nog energiespelers zullen volgen.