Vakbondsmilitanten van het ACLVB blokkeren de toegang tot de Lidl in Asse vanochtend.
Volledig scherm
Vakbondsmilitanten van het ACLVB blokkeren de toegang tot de Lidl in Asse vanochtend. © rv

Helft Lidl-winkels blijft dicht wegens staking tegen hoge werkdruk

Meer dan één op de twee Lidl-vestigingen is zaterdag gesloten gebleven. Dat is vernomen van woordvoerster Isabelle Colbrandt. De oorzaak van de sluiting is een staking van het personeel tegen de aanhoudende werkdruk.

 1. Opnieuw verschillende Lidl-winkels gesloten door staking, vakbondsacties gaan tot en met zaterdag verder

  Opnieuw verschil­len­de Lidl-win­kels gesloten door staking, vakbondsac­ties gaan tot en met zaterdag verder

  Bij supermarktketen Lidl blijven ook vandaag verscheidene winkels gesloten door een staking tegen de aanhoudende hoge werkdruk. In Vlaanderen zijn er al zeker in Limburg en Oost-Vlaanderen winkels die de deuren niet geopend hebben, klinkt het bij de socialistische vakbond. Volgens de liberale vakbond zijn tal van winkels gesloten, de situatie zou te vergelijken zijn met gisteren. Toen bleven in heel het land meer dan 100 winkels dicht.
 2. Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jules Hanot schrijft een brief aan Gunther Levi (45): “Er is nog veel leven na Familie”

  In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week wil hij acteur en Romeo-zanger Gunther Levi (45), die onverwacht na 22 jaar zijn ontslag kreeg als Peter Vandenbossche in ‘Familie’, een hart onder de riem steken. “Als de dag van gisteren herinner ik me hoe jij als opvolger van ‘Peter de Eerste’, Eric Goossens, op wonderlijke wijze opstond uit de doden.”