Heeft Melania Trump een dubbelganger? Liefhebbers van complottheorieën denken van wel

Echte Melania of fake Melania? Op internet doet een complottheorie de ronde dat de vrouw die Donald Trump bijstaat op deze persconferentie, wellicht helemaal niet de 'echte' Melania is.
photo_news Echte Melania of fake Melania? Op internet doet een complottheorie de ronde dat de vrouw die Donald Trump bijstaat op deze persconferentie, wellicht helemaal niet de 'echte' Melania is.
Een Amerikaanse actrice heeft een complottheorie de wereld ingegooid die al ontkracht werd voor ze op internet losbarstte: Melania Trump zou vervangen zijn door een dubbelganger.

De first lady stond vrijdag naast de Amerikaanse president in haar gebruikelijke look: norse blik plus grote zonnebril. Dat vond actrice Andrea Wagner Barton heel verdacht, zo schrijft ze op Facebook. "Wil de echte Melania opstaan?" Ze schrijft dat ze vermoedt dat er een stand-in naast Donald Trump staat. Haar post werd meer dan 100.000 keer gedeeld. De actrice vindt het ook vreemd dat Trump in zijn toespraak zegt: "Mijn vrouw, Melania, die hier naast me staat."

"Onzin"

Amerikaanse media kwamen al snel met verschillende redenen waarom de complottheorie onzin is. Er zijn genoeg andere foto's van het evenement waarop Melania Trump haar zonnebril niet op heeft, en duidelijk zichzelf is. Daarnaast blijkt Trump vaak naar haar te verwijzen als 'mijn vrouw, Melania'. Dat alles is voor de complotdenkers niet genoeg. Die kwamen al snel met foto's van een beveiligster van de first lady die sprekend op haar lijkt.

'Fake Melania'

'Melania Trump double' en 'Melania fake' werden ook al vaak op Google opgezocht. Tijdens de presidentscampagne waren er soortgelijke complotten over Hillary Clinton die dubbelgangers zou inzetten. Ook toen besteedden internetters uren aan het vergelijken van gelaatstrekken op onduidelijke foto's. De Melania-theorie is op Twitter al mikpunt van grappen geworden.

Andrea Wagner Barton

Will the real Melania please stand up? Is it me or during his speech today a decoy "stood in" for Melania?? And.... Why would the moron say "my wife, Melania, who happens to be right here..."...
20 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • jan van dessel

  Dat Melania Trump een dubbelgangster heeft, is geen geheim meer Maar het grootste geheim is die rits in het achterhoofd van Trump. Welke onderdelen worden daar regelmatig vervangen of hersteld waardoor hij steeds van mening veranderd?

 • Gabrielle Vansaet

  trump is een grote comedy in de vs en overal ik denk dat hij niet veel respect heeft of krijgt zo iets als president is niet te geloven

 • jos meurrens

  Dit is zeker een nep Melanie, want tijdens zijn speech knikt zij voortdurend ja, wat Melanie nooit doet.Daarenboven staat Melanie ook zelden naast Trump.

 • michel van dam

  nee hoor, er bestaat maar een zo,n mafkees!

 • raf stevens

  en Trump heeft ook een dubbelganger, nu dagelijks te zien op de zender 'comedy central' die ik al de anti-Trump-zender ben beginnen noemen.