Herman Brusselmans (63).
Volledig scherm
Herman Brusselmans (63). © SBS

Grofgebekte Brusselmans jaagt Nederlandse schrijfsters de zaal uit

UPDATEOpvallend moment met Herman Brusselmans tijdens de Literaire Marathon in Rotterdam: twee Nederlandse schrijfsters verlieten ontzet de zaal nadat onze landgenoot grofgebekt uit de hoek gekomen was. Dat meldt het literaire digitale tijdschrift ‘Tzum’.

 1. Herman Brusselmans brengt zijn 81ste boek uit: “Mensen afzeiken, ik doe dat gewoon graag”
  PREMIUM
  Showbizz

  Herman Brussel­mans brengt zijn 81ste boek uit: “Mensen afzeiken, ik doe dat gewoon graag”

  Had Herman Brusselmans (62) nog iets toe te voegen aan zijn imposante oeuvre? Jazeker: het volgende week te verschijnen ‘Vertrouw mij, ik kom uit de veehandel’. Dat is - tot spijt van sommigen - alwéér geen ernstige roman geworden. “Het recht op bullshitten zal ik mij nooit laten ontzeggen”, aldus de Gentse schrijver, die samen met vriendin Lena zijn licht laat schijnen op zijn tanende carrière, zijn relatie en de huidige schoonmaak in de literaire canon. “Nee, ik had ‘Gangreen 1' van Jef Geeraerts niet uit de canon geflikkerd.”
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.