Gratis een weekend op vakantie in viersterrenresort Ibiza? Het kan

Kos
Reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij Corendon opent eind juni de deuren van haar eigen Marble Stella Maris hotel op Ibiza. Dat is een prachtig exclusief viersterrenresort met een uniek Personal All Inclusive-concept.

Voordat het hotel echt opengaat, zal er eerst nog een grondige inspectie plaatsvinden: in het weekend van 10 tot en met 12 juni laat Corendon maar liefst 100 proefslapers invliegen. "Voordat we het hotel openstellen voor betalende klanten willen we dat alle facetten van het hotel getest zijn", aldus oprichter Atilay Uslu. "Van hotelkamer tot zwembaden, de ligbedjes, hapjes en drankjes, de lobby en receptie. En wie kan ons nieuwe hotel nu beter beoordelen dan onze eigen klanten? Zij kunnen mij precies vertellen of dat wat wij met ons nieuwe hotel willen bieden ook zo door hen ervaren wordt."

Testweekend
De proefslapers vertrekken op vrijdagmiddag 10 juni met een speciaal gecharterd Corendon-toestel richting Ibiza en verblijven drie dagen en twee nachten in het hotel. Ze hebben dus alle gelegenheid het hotel en de faciliteiten aan een grondige inspectie te onderwerpen, onder andere met een treasurehunt die Corendon op zaterdag organiseert. Naast het testen is er uiteraard ook gelegenheid om wat van het prachtige en populaire vakantie-eiland te zien.

Op de zaterdagavond staat bovendien het grand openingsfeest gepland, met optredens van onder andere verschillende DJ's en cabaretier Najib Amhali. Zondag is er alle ruimte om uit te slapen en te relaxen en zo het ultieme Ibiza-gevoel te beleven. Zondagavond worden alle proefslapers weer naar Schiphol teruggevlogen.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in een weekend proefslapen op Ibiza kan zich tot 29 mei aanstaande aanmelden via deze link. Op 1 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Deelname is gratis.