Gezocht: vervangsters voor Mel C en Victoria bij de Spice Girls

De Spice Girls, zo'n 20 jaar geleden. Victoria aka Posh Spice (linksboven) en Mel C aka Sporty Spice (linksonder) doen niet mee aan de reünie.
Instagram De Spice Girls, zo'n 20 jaar geleden. Victoria aka Posh Spice (linksboven) en Mel C aka Sporty Spice (linksonder) doen niet mee aan de reünie.
Het is 20 jaar geleden dat de Spice Girls een hit scoorden met Wannabe (ja, wij voelden ons ook oud toen we dat hoorden) en dat vieren de dames binnenkort met een reünietournee. Helaas voorlopig maar met 3 van de oorspronkelijke bezetting, want Melanie 'Mel C' Chisholm en Victoria Beckham zien het niet meer zitten om mee te doen. Het gerucht circuleert nu dat er audities worden georganiseerd om 2 waardige vervangsters te vinden.

De laatste keer dat we de vijf Spice Girls samen zagen is geleden van 2012, toen ze optraden op de slotceremonie van de Olympische Spelen. Om hun twintigste verjaardag te vieren, zouden de vrouwen volgend jaar opnieuw samen op het podium kruipen voor een reünietournee. Victoria Beckham bedankte daar al voor - zij zong trouwens toch nooit echt - en enkele weken geleden haakte ook Mel C af voor het verjaardagsfeestje. Een reünie zonder Posh Spice en Sporty Spice dus, wat nu?

De Spice Girls, herenigd in 2012.
photo news De Spice Girls, herenigd in 2012.

Scary, Baby & Ginger zkt. Sporty en Posh

Volgens het Amerikaanse Life & Style magazine worden er audities gehouden om de lege plekjes van Victoria en Mel C op te vullen. "De meisjes zullen in de komende weken een formele aankondiging maken van audities," klinkt het. Waar en wanneer is nog niet bekend, maar voor wie ervan droomt om aan de zijde te zingen van Scary (Melanie Brown), Baby (Emma Bunton) and Ginger Spice (Geri Halliwell), houden wij het nauwlettend in de gaten. De 'meisjes' - intussen prille veertigers - werken op dit moment aan nieuw materiaal dat, als alles goed gaat, later dit jaar wordt uitgebracht. Wordt vervolgd.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.