Gestrand koppel trouwt in Dubai met behulp van webcam

Sean Murtagh en Natalie Mead laten de plechtigheden toch doorgaan met behulp van een webcam.
Sean Murtagh en Natalie Mead laten de plechtigheden toch doorgaan met behulp van een webcam.
Wat doe je als koppel indien je gestrand bent in Dubai door die vervelende aswolk en op die manier je eigen trouwfeest dreigt te missen in Londen? Dan trouw je toch gewoon in je hotel in het emiraat en laat je de familie en vrienden in Groot-Brittannië meegenieten via een webcam.

De Brit Sean Murtagh en de Australische Natalie Mead kwamen tot deze originele oplossing nadat een vulkaan in IJsland letterlijk roet in het eten dreigde te strooien op hun mooiste dag. Nadat het koppel drie weken eerder al het ja-waard gegeven had gegeven Down Under, waren ze op weg naar Londen om hun eigen trouwfeest bij te wonen. Ware het niet dat het koppel noodgedwongen moest halt houden in Dubai wegens de aswolk.

Toch dichtbij
Sean en Natalie wilden het niet aan hun hart laten komen en riepen de hulp in van een webcam om de feestelijkheden toch te laten doorgaan. Terwijl de familie en vrienden verzamelen hadden geblazen in Londen, hielden de tortelduifjes een trouwreceptie in hun hotel. De webcam registreerde alles zodat iedereen toch het gevoel had dicht bij mekaar te zijn vanop welke locatie dan ook. Het werd alleszins een huwelijksdag om nooit meer te vergeten. (hlnsydney/kve)

Het leuke filmpje kan je hier bekijken.