Geen dag na het incident in metro Brussel: vrouw overleden nadat ze op sporen werd geduwd in New York

In New York City is een vrouw (40) zaterdagochtend overleden nadat ze voor een aankomende metro werd geduwd in metrostation Times Square. Dat deelt de politie van de stad mee. Het gruwelijke incident gebeurde amper een dag nadat een vrouw in Brussel op de metrosporen werd geduwd. Zij kwam er gelukkig met de schrik vanaf.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Fransman (23) die vrouw (55) opzettelijk op metrosporen in Brussel duwde, aangehouden voor poging doodslag

  Fransman (23) die vrouw (55) opzette­lijk op metrospo­ren in Brussel duwde, aangehou­den voor poging doodslag

  De 23-jarige Fransman die vrijdagavond een vrouw (55) opzettelijk op de metrosporen duwde in het Brusselse metrostation Rogier, net op het moment dat een toestel het station binnenreed, is door de onderzoeksrechter verhoord en onder aanhoudingsbevel geplaatst voor poging doodslag. Dat meldt het parket van Brussel. Gelukkig kon de bestuurder nog net op tijd aan de noodrem trekken en een dodelijk ongeval voorkomen.
 2. ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroordeeld zien voor viervoudige moord
  Play
  Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

  ASSISEN LIVE. “Vier mensen zijn op brutale wijze afgemaakt door een monster”: openbaar aanklager wil Alexander Dean (29) veroor­deeld zien voor viervoudi­ge moord

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Woensdag wordt verder gepleit over de schuld van de bodybuilder. In de loop van de avond valt vervolgens een arrest over de schuldvraag. Volg alles hieronder in onze liveblog.