Gary Lineker: "Als Leicester de titel behoudt, presenteer ik naakt"

Kos
Match of the Day-presentator Gary Lineker heeft ook dit seizoen een weddenschap aangegaan over de prestaties van Leicester. De eerste aflevering van het programma moest hij dit seizoen presenteren in zijn onderbroek. Maar dit jaar gaat hij nog een stap verder.

"Als Leicester de titel te behoudt zal ik de eerste MOTD volgend seizoen naakt presenteren terwijl ik op mijn hoofd sta en Shearer en Wrighty me slaan met een stok," twitterde hij vlak voor de wedstrijd Leicester-West Bromwich Albion.

Lineker is zoals geweten een man van zijn woord. Hij presenteerde in augustus de eerste MOTD van dit seizoen in zijn ondergoed omdat hij had geroepen dat hij dat zou doen als Leicester City Kampioen werd.

De kans dat Lineker daadwerkelijk in naakt op televisie moet verschijnen is nu wel zeer klein. Leicester staat na elf speelronden op plaats veertien in de Premier League. De kampioen leed vandaag al de vijfde nederlaag in de Engelse competitie. Leicester ging in eigen stadion onderuit tegen West Bromwich Albion. In de Champions League doet Leicester City het beter. Het team van trainer Claudio Ranieri heeft na vier speelronden tien punten en is bijna zeker van een plaats in de achtste finales.

We're not laughing at you, we're laughing with you @bbcmotd 10.30