Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Frankrijk en Griekenland kleuren bijna helemaal oranje op nieuwe kaart, Ierland wordt rood

Buitenlandse Zaken heeft haar coronakaart een update gegeven. Frankrijk en Griekenland kleuren bijna helemaal oranje en ook in Italië veranderen verscheidene regio’s van groen naar oranje. Ierland kleurt woensdag rood. Zweden is wel opnieuw bijna helemaal groen. 

38 reacties

 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Corona is er n niet voor iedereen volgens het beleid van Europa en nationaal . Wie kan dit nog blijven volgen al dat gepruts ,zie nog maar festivalbeleid ??
 • Guido HENDERICKX

  1 jaar geleden
  helft van de vakantiegangers hebben geen passenger location formulier ingevuld en dat hoeft toch niet want corona bestaat toch niet meer behalve als we weer in lock down moeten in september en dan weten ze niet van waar het nu weer komt
 • Luciano Padua

  1 jaar geleden
  We worden aan alle kanten bekogeld met berichten dat het virus uitbreiding neemt.7000 belgen die na hun 2-de vaccin besmet geraken en toch laat Vanquickelborne Alcatras doorgaan terwijl Pukkelpop en andere festivals afgeschaft wordt.InNedrland allemaal tot in september afgeschaft.Zijn de politici hier slimmer,of denken ze dat.
 • Jeroen Custers

  1 jaar geleden
  1 januari 2021, de mensen waren blij. Rampjaar 2020 was voorbij, de vaccinaties gingen van start, de zomer van de vrijheid was in zicht. 1 augustus 2021, de mensen, depressief en gedeïllusioneerd, nemen nog een drankje uit hun eigen koelkast en halen met hun bubbel herinneringen op aan de zomer van 2020 toen er nog veel meer mogelijk was dan nu. Hoe langer het duurt, hoe minder we mogen. Hoog tijd voor het Britse scenario: vrijheid en leren leven met het virus, zoals we met de griep deden.
 • tom pieters

  1 jaar geleden
  Een positieve pcr test zegt helemaal niets en al zeker niet met het dubbel aantal cycli dat ze versterken. Volgzame schapen doe wat meer zelf onderzoek ipv de mainstream media te aanbidden
 1. Dodental bij Iraanse manifestaties loopt op: minstens 133 mensen gedood

  Dodental bij Iraanse manifesta­ties loopt op: minstens 133 mensen gedood

  In Iran zijn minstens 92 mensen gedood door het harde optreden tegen de protesten naar aanleiding van de dood van de 22-jarige Mahsa Amini, die al twee weken aan de gang zijn. Bij botsingen die uitbraken in Zahedan, een stad in de zuidoostelijke provincie Sistan en Beloetsjistan, zijn nog eens 41 mensen gedood door de veiligheidsdiensten. Dat heeft de ngo Iran Human Rights (IHRNGO), die opereert vanuit Oslo, zondag gemeld.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.