Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Frankrijk en Griekenland kleuren bijna helemaal oranje op nieuwe kaart, Ierland wordt rood

Buitenlandse Zaken heeft haar coronakaart een update gegeven. Frankrijk en Griekenland kleuren bijna helemaal oranje en ook in Italië veranderen verscheidene regio’s van groen naar oranje. Ierland kleurt woensdag rood. Zweden is wel opnieuw bijna helemaal groen. 

38 reacties

 • Willy Bogaert

  2 maanden geleden
  Corona is er n niet voor iedereen volgens het beleid van Europa en nationaal . Wie kan dit nog blijven volgen al dat gepruts ,zie nog maar festivalbeleid ??
 • Guido HENDERICKX

  2 maanden geleden
  helft van de vakantiegangers hebben geen passenger location formulier ingevuld en dat hoeft toch niet want corona bestaat toch niet meer behalve als we weer in lock down moeten in september en dan weten ze niet van waar het nu weer komt
 • Globus Van

  2 maanden geleden
  We worden aan alle kanten bekogeld met berichten dat het virus uitbreiding neemt.7000 belgen die na hun 2-de vaccin besmet geraken en toch laat Vanquickelborne Alcatras doorgaan terwijl Pukkelpop en andere festivals afgeschaft wordt.InNedrland allemaal tot in september afgeschaft.Zijn de politici hier slimmer,of denken ze dat.
 • Jan Claes

  2 maanden geleden
  1 januari 2021, de mensen waren blij. Rampjaar 2020 was voorbij, de vaccinaties gingen van start, de zomer van de vrijheid was in zicht. 1 augustus 2021, de mensen, depressief en gedeïllusioneerd, nemen nog een drankje uit hun eigen koelkast en halen met hun bubbel herinneringen op aan de zomer van 2020 toen er nog veel meer mogelijk was dan nu. Hoe langer het duurt, hoe minder we mogen. Hoog tijd voor het Britse scenario: vrijheid en leren leven met het virus, zoals we met de griep deden.
 • tom pieters

  2 maanden geleden
  Een positieve pcr test zegt helemaal niets en al zeker niet met het dubbel aantal cycli dat ze versterken. Volgzame schapen doe wat meer zelf onderzoek ipv de mainstream media te aanbidden
 1. Zo werd Iraanse atoomgeleerde vanop afstand geliquideerd met geavanceerd wapen van Belgische makelij
  Play
  21

  Zo werd Iraanse atoomge­leer­de vanop afstand geliqui­deerd met geavan­ceerd wapen van Belgische makelij

  Het vanop afstand bediende machinegeweer waarmee kernfysicus en generaal Mohsen Fakhrizadeh vorig jaar door Israël gedood werd, blijkt van Belgische makelij te zijn. Dat schrijft The New York Times op basis van een veiligheidsbron dichtbij de liquidatie. Israël koos een speciaal model van een MAG-machinegeweer van wapenfabrikant FN dat bevestigd werd aan een geavanceerde robot. Ook de voorbereidingen die vooraf gingen aan de liquidatie verliepen op geavanceerde wijze.