Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) in de Kamer.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) in de Kamer. © Belga

Frank Vandenbroucke: "We vaccineren op ritme van leveringen" - Al 8 miljoen coronatests uitgevoerd in ons land

De coronacijfers blijven stijgen, zo blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. In een rapport dat onze ministers onder ogen kregen staat onrustwekkende informatie over de Britse coronavariant. En volgens viroloog Marc Van Ranst is er zo goed als geen perspectief voor de kappers. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

146 reacties

 • Peter Debrouwer

  1 maand geleden
  Typisch, de schuld weer bij een ander leggen.
 • Fernand Beaumonde

  1 maand geleden
  Bende knoeiers! Corona heeft mij al meer dan 20.000€ inkomstenverlies bezorgd. Alle grote bedrijven krijgen steun en de werknemer een aalmoes
 • PETER DE GROOTE

  1 maand geleden
  Het vel van de beer verkopen ... dat doet men toch zo graag in België nietwaar Mr Vandenbroucke en andere politici. En dan maar op de kap zitten van de fabrikanten misschien eerste hand in eigen boezem steken en eens voor de spiegel gaan staan en duidelijk kijken wie ervoor staat. Niet EU landen kunnen blijkbaar veel meer. misschien tijd om ieder land een Brexit te laten doen en dan weer eigen baas in eigen land. Zal veel geld uitsparen voor de belastingbetaler en beter controles zoals vroeger
 • ANDRE VAN DEUN

  1 maand geleden
  De onbekwaamheid van Vandenbroucke grenst aan het ongelooflijke. Gisteren in het VRT nieuws wist hij op den duur niet meer wat hij gezegd had. En maar in bochten wringen om toch een samenhangend iets te orakelen. Denkt die nu ECHT dat de mensen dat niet zien ? ?
 • caes jean-pierre

  1 maand geleden
  Nooit of nooit het vel van de beer verkopen vooraleer hij geschoten is, dus er wordt gevaccineerd als je de vaccinatie in eigen handen hebt, Mr Vandenbroucke.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden