Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

Frances Lefebure: “Toen we trouwden, zei ik tegen Boris: ‘Ik zeg niet dat het gaat lukken, maar ik ga er wel alles aan doen’”

ShowbizzTwee jaar geleden raasde er een orkaan door het leven van Frances Lefebure, hij heette Boris Van Severen. Alles wat ervoor zo zeker had geleken, ging aan het wankelen. Het was de liefde op z'n grilligst: even hartstochtelijk en overweldigend dan destructief en complex. Maar de storm ging liggen, er kwam zelfs een huwelijk van. “Ik heb met mensen moeten breken, ben in therapie gegaan, het was een shitshow. Maar ik ben nog nooit van iets zo honderd procent zeker geweest.”

8 reacties

 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Is een beter en eerlijke formule, dan tot de dood ons scheidt wat zelfs een luguber duistere kant omschrijft
 • john nauwelaerts

  2 maanden geleden
  fijne madam
 • Martine Mertens

  2 maanden geleden
  Ik zweer trouw maar ik kan niks beloven. Wat een contradictie eigenlijk. Zo een mensen willen niet trouwen. Prinsess for a day. Da is alles en meer niet. Als je al begint met een leugen?
 • James Williams

  2 maanden geleden
  Ze is geen dierenvriend wat au fond wil zeggen dat ze onmogelijk een aangenaam mens kan zijn en dat zie je dus ook bij haar. Veel succes Boris je zal het nodig hebben.
 • James Deledicque

  2 maanden geleden
  "Ik hoop dat we lang mogen samenblijven. Dat er niemand te vroeg doodgaat en iedereen er nog is: dat verdien ik wel.”: Om het woorden van Clint Eastwoord te zeggen: "Deserve's got nothing to do with it."
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Afwezig door corona: alles wat je moet weten over ziektebriefjes en attesten tijdens omikrongolf

  Afwezig door corona: alles wat je moet weten over ziekte­brief­jes en attesten tijdens omikron­golf

  Veel werknemers die door een coronabesmetting moeten thuisblijven, weten niet welk attest ze precies nodig hebben. Maar liefst veertig procent dient bij de werkgever een doktersattest in, terwijl dat eigenlijk een quarantaineattest zou moeten zijn. Dat blijkt uit een recente bevraging van ondernemersnetwerk Unizo. Wat is het verschil tussen een traditioneel ziektebriefje en een quarantaineattest? Wanneer heb je zo’n attest nodig? En moet je hiervoor naar de huisarts? Wij maken een overzicht.