Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © iStock

Foutje van fiscus: niet gehandicapt, wel extra betalen

27.000 burgers kregen door een fout van de fiscus de voorbije drie jaar onterecht een belastingvermindering toegekend. Allemaal waren ze ooit een tijdje invalide, maar de belastingdienst beschouwde hen verkeerdelijk als permanent invalide. En dat kost de betrokkenen nu een smak geld. Dat schrijft ‘Het Nieuwsblad’.

  1. Waar en hoe kun je je cryptomunten spenderen? “Bitcointransacties zijn onomkeerbaar, bij een tikfout bestaat het risico dat je ze voor altijd verliest”
    PREMIUM
    Crypto

    Waar en hoe kun je je cryptomun­ten spenderen? “Bitcoin­trans­ac­ties zijn onomkeer­baar, bij een tikfout bestaat het risico dat je ze voor altijd verliest”

    Er gaat geen dag voorbij of er valt wel iets te beleven in de wereld van Bitcoin en andere cryptomunten. Overweeg je om te investeren in het digitale monetaire systeem? Zorg dan dat je je goed voorbereid en ook bewust bent van de valkuilen. In deze reeks zetten crypto-experts Levi Haegebaert en Gwen Busseniers je op weg met de belangrijkste informatie. Vandaag: Hoe kun je je cryptomunten uitgeven en waar moet je op letten?