Fortuinlijke fan mag hopen op meer na veelbesproken date met tennisbabe Bouchard

Goehrke mag hopen op nog een afspraak met Bouchard.
Getty Images Goehrke mag hopen op nog een afspraak met Bouchard.
John Goehrke heeft duidelijk een goede indruk nagelaten op Eugenie Bouchard na hun veelbesproken date. De beeldschone Canadese kreeg na het eerste afspraakje de vraag of er nog dates zouden volgen en haar antwoord was heel duidelijk. "Zeker weten", zei de 22-jarige tennisster, die deze week eveneens het nieuws haalde met een pikante shoot in 'Sports Illustrated'.

Bouchard en haar 'Twitter Date' bezochten samen de NBA-wedstrijd tussen de Brooklyn Nets en de Milwaukee Bucks in het Barclays Center in New York. "Na alle aandacht kon ik er niet meer onderuit, maar omdat John een anoniem account had, wist ik helemaal niet hoe hij eruit zag. Dat was dus best spannend, maar al snel bleek dat hij een leuke, aardige kerel was. Hij pikte me op bij m'n hotel en had een cadeautje voor me gekocht. Of we nog op een tweede date gaan? Zeker weten," zei Bouchard woensdag na de wedstrijd.

Maar die boutade van 'Genie' moet misschien wel met een korreltje zout genomen worden. De Canadese heeft sinds kort immers een relatie met de professionele Canadese ijshockeyer Jordan Caron (26). Dat toonde Bouchard onder meer op haar Instagrampagina (zie foto onder).

AP
AP

De date tussen Bouchard en Goehrke was het resultaat van een Super Bowl-weddenschap. De 20-jarige student daagde Bouchard op 5 februari uit om op date te gaan tijdens de rust van de Super Bowl. "Als de New England Patriots nog winnen, gaan we dan op een date?", vroeg Goehrke bij een 21-3 voorsprong voor de Atlanta Falcons. Bouchard stemde tot zijn grote verbazing toe en de New England Patriots wonnen alsnog de Super Bowl met 34-28 na overtime. Bouchard hield haar woord en ging op date met haar fan.

Getty Images