Pfizer
Volledig scherm
Pfizer © HLN LIVE

Fitnesscentra voeren actie voor heropening - Eerste voorzichtige versoepelingen in woonzorgcentra

Europese Commissie bestelt nog 200 miljoen dosissen van vaccin Pfizer en BioNTech. Wereldwijd lopen 160 miljoen mensen het risico om geen vaccin te krijgen vanwege conflicten en politieke instabiliteit.

44 reacties

 • Jona Brutin

  5 maanden geleden
  Had dit virus zich gemanifesteerd 60 a 70 jaar geleden stond het land in brand. Waren onze ministers vogelvrij wild. Ze mogen blij zijn dat de smartphone, pc, ipad de plaats ingenomen heeft van de riek, bijl en matteklipper.
 • Hans Loyaerts

  5 maanden geleden
  Leuk voor de WZC. Diene arts zonder mondmasker kan dan op bezoek komen. Die mag dat van de rechter. En voor zij die gaan werken : niks. Hun enige perspectief is : gaan werken.
 • Sobek Wessels

  5 maanden geleden
  Voor Griep bestaan er al jaren verschillenden vaccins die van jaar tot jaar aangepast moeten worden met de meest voorkomende Griep variant die de ronden doen . Als je dan net een griep mutatie krijgt wat niet in het vaccin zit dan Werkt het vaccin NIKS ! Daarom dat er elk jaar nog duizenden doden door Griep vallen ..Leggen we dan ook het ganse land plat ? Neen toch ? Waarom zijn Covid doden belangrijker dan Griep doden ?
 • Luc Vankeirsbilck

  5 maanden geleden
  Hoe komen al die varianten van het corona virus hier in België binnen,graag een antwoord A.U.B
 • Anne Geerts

  5 maanden geleden
  Yare Diers en Fien De Coninck, mijn vader van 91 jaar heeft weken helemaal alleen op zijn kamer moeten zitten. Hij kan niet meer op de computer werken, heeft geen smartphone en is zo goed als doof dus communiceren met hem is supermoeilijk. Ik denk dat hij het wel verdiend heeft dat er versoepelingen komen. De jeugd heeft via computer en gsm mogelijkheden genoeg om elkaar te zien en te spreken dus gun die oude mensen dit aub!!
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. "Dit is een andere oorlog": intern document Amerikaanse gezondheidsdienst schetst alarmerend beeld van deltavariant

  "Dit is een andere oorlog": intern document Amerikaan­se gezond­heids­dienst schetst alarmerend beeld van deltavari­ant

  De deltavariant van het coronavirus is extreem besmettelijk, gevaccineerde mensen die het virus toch nog oplopen kunnen het even makkelijk doorgeven als niet-gevaccineerde mensen en alles lijkt erop te wijzen dat het ziekteverloop bij delta een stuk ernstiger is. Dat staat te lezen in een intern document van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC dat de krant ‘The Washington Post’ kon inkijken. “Dit is een andere oorlog”, klinkt het.