Pfizer
Volledig scherm
Pfizer © HLN LIVE

Fitnesscentra voeren actie voor heropening - Eerste voorzichtige versoepelingen in woonzorgcentra

Europese Commissie bestelt nog 200 miljoen dosissen van vaccin Pfizer en BioNTech. Wereldwijd lopen 160 miljoen mensen het risico om geen vaccin te krijgen vanwege conflicten en politieke instabiliteit.

44 reacties

 • Jona Brutin

  7 maanden geleden
  Had dit virus zich gemanifesteerd 60 a 70 jaar geleden stond het land in brand. Waren onze ministers vogelvrij wild. Ze mogen blij zijn dat de smartphone, pc, ipad de plaats ingenomen heeft van de riek, bijl en matteklipper.
 • Hans Loyaerts

  7 maanden geleden
  Leuk voor de WZC. Diene arts zonder mondmasker kan dan op bezoek komen. Die mag dat van de rechter. En voor zij die gaan werken : niks. Hun enige perspectief is : gaan werken.
 • wesley m

  7 maanden geleden
  Voor Griep bestaan er al jaren verschillenden vaccins die van jaar tot jaar aangepast moeten worden met de meest voorkomende Griep variant die de ronden doen . Als je dan net een griep mutatie krijgt wat niet in het vaccin zit dan Werkt het vaccin NIKS ! Daarom dat er elk jaar nog duizenden doden door Griep vallen ..Leggen we dan ook het ganse land plat ? Neen toch ? Waarom zijn Covid doden belangrijker dan Griep doden ?
 • Luc Vankeirsbilck

  7 maanden geleden
  Hoe komen al die varianten van het corona virus hier in België binnen,graag een antwoord A.U.B
 • Anne Geerts

  7 maanden geleden
  Yare Diers en Fien De Coninck, mijn vader van 91 jaar heeft weken helemaal alleen op zijn kamer moeten zitten. Hij kan niet meer op de computer werken, heeft geen smartphone en is zo goed als doof dus communiceren met hem is supermoeilijk. Ik denk dat hij het wel verdiend heeft dat er versoepelingen komen. De jeugd heeft via computer en gsm mogelijkheden genoeg om elkaar te zien en te spreken dus gun die oude mensen dit aub!!
 1. Honderden Britten houden wake voor vermoorde lerares Sabina Nessa (28): “Elke vrouw zou zich veilig moeten voelen”

  Honderden Britten houden wake voor vermoorde lerares Sabina Nessa (28): “Elke vrouw zou zich veilig moeten voelen”

  Honderden mensen zijn gisterenavond samengekomen in Londen tijdens een wake voor de vermoorde leerkracht Sabina Nessa. Het lichaam van de 28-jarige vrouw werd vorige zaterdag aangetroffen in Cator Park, gelegen tussen haar woning en de bar waar ze met een vriendin had afgesproken. Op die korte weg, die Sabina normaal gezien amper vijf minuten zou kosten, werd de jonge vrouw vermoord. Meer dan 500 mensen kwamen gisteren samen op Pegler Square om de lerares te herdenken. “Spreek haar naam uit. Sabina Nessa. We zullen haar nooit vergeten”, was de boodschap.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Saartje Vandendriessche viel ooit samen met haar tantes een exhibitionist aan
  Showbizz

  Saartje Vanden­dries­sche viel ooit samen met haar tantes een exhibitio­nist aan

  In het Joe-programma ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen (41) elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week is Saartje Vandendriessche (46) aan de beurt. Zij vertelt wat meer over haar dochter Millie, haar acteerdromen en over haar geloof in de liefde. “Ik heb er terug zin in”, klinkt het overtuigend.