Fijne juwelen voor elke gelegenheid

Nona
Je outfit is pas helemaal af met het juiste juweel erbij. Subtiele glitter en glamour kan nu eenmaal nooit kwaad, toch? Of je nu op stap gaat met je vriendinnen in de stad of een romantisch diner hebt gepland, een mooi juweel mag er altijd bij zijn. Wij zijn alvast fan van de zilveren creaties van Nona.

Glmaoureuze blikvangers

Luxueuze hanger en oorbellen die gezien mogen worden. Ideaal voor een cocktailparty op een rooftop in de stad: het maanlicht zal de steentjes doen schitteren als diamanten. (Flare, € 60)

Nona

Schitterende steentjes

Een elegant juwelensetje van ketting en oorbellen dat perfect past blij een tijdloze look. Onnodig om nog andere accessoires uit de kast te halen. (Moonlight, € 124)

Nona

Oneindige liefde

Het ultieme symbool van echte liefde. Ketting en oorbellen met glanzende witte steentje die ongetwijfeld oogverblindend zullen schitteren bij romantisch kaarslicht.  (Infinity, € 120)

Nona

Romantische hartjes

Een schattige hanger en bijpassende oorbellen die perfect passen bij romantische jurkjes. (Precious, € 124)

Nona

Eyecatchers

Een eenvoudige jeans en klassiek hemd pimp je meteen met deze eyecatching juweeltjes. De opvallende vorm en schitterende steentjes maken dat je niet veel meer nodig hebt om gezien te worden. (Passion, € 124)

Nog meer schitterende juwelen vind je op shop.nona-jewels.be en Nona-jewels.be

Nona