De Ferrari SF90 Stradale, een hybride. De eerste elektrische komt er in 2025.
Volledig scherm
De Ferrari SF90 Stradale, een hybride. De eerste elektrische komt er in 2025. © REUTERS

Ferrari zal geluid van elektrische sportwagen versterken

De elektrische sportwagen die Ferrari aan het maken is, zal een geluidsversterking aan boord hebben zodat de motor luider klinkt. Dat blijkt uit een patentaanvraag van de Italiaanse autobouwer, zo ontdekten analisten van het financiële dienstenbedrijf Oddo BHF.

5 reacties

 • GUILLAUME OP DE BEECK

  2 weken geleden
  Een Ferrari moet klinken als een Ferrari, en niet zoemen als een tram...
 • Gilbert Dejonghe

  2 weken geleden
  Ze gaan dat niet doen om mensen te verwittigen maar om op te scheppen .
 • Filemon Van Herreweghe

  2 weken geleden
  vind dat een heel goed idee en iedereen zou dat moeten doen,reden is dat de mensen die slecht ziende of zelfs blind zijn horen de wagens niet aankomen en dan vormen ze een gevaar voor hen zelf en ook voor het verkeer dus een beetje lawaai kan dan geen kwaad
 • José Lippens

  2 weken geleden
  Enkel geluidssterkte in de cabine en niet aan de buitenkant. Hun een beetje rust aande mensen. Die ontbreekt nu door de luide uitlaten. Is ook een milieueffect op de natuur.
 • Jean Petermans

  2 weken geleden
  Eigenlijk zou geluidsversterking op iedere elektrische auto moeten zijn, veel veiliger voor voetgangers en fietsers op voorwaarde natuurlijk dat ze geen koptelefoon of oortjes hebben.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 1. Russische tv-presentator wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Korea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”
  92

  Russische tv-presenta­tor wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Ko­rea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”

  Moet Rusland het voorbeeld van Noord-Korea volgen en de wereld regelmatig afdreigen met kernaanvallen? Volgens de Russische tv-presentator Sergej Mardan zou dat er in ieder geval voor zorgen dat Rusland terug onafhankelijk zou zijn. “Noord-Korea is voor hun onafhankelijkheid tot alles bereid, zoals de hele wereld in stof veranderen”, aldus de fervente Kremlin-aanhanger.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.