Procureur van het federaal parkt Frederic Van Leeuw zakte gisteren naar het Dilserbos af en stond de verzamelde pers te woord.
Volledig scherm
Procureur van het federaal parkt Frederic Van Leeuw zakte gisteren naar het Dilserbos af en stond de verzamelde pers te woord. © BELGA

Federaal parket: “Man probeerde beelden van levenloze lichaam Conings te verkopen aan Duits mediabedrijf”

UPDATEEr is een strafdossier geopend naar de man die zou geprobeerd hebben beelden van het levenloze lichaam van terreurverdachte en extreemrechtse militair Jürgen Conings te verkopen aan een Duits mediabedrijf. Dat meldt het federaal parket. Intussen hebben buitenlandse media effectief foto’s en een video van de overleden militair verspreid. 

13 reacties

 • raf peeters

  1 maand geleden
  Vijgen na Pasen ,de beelden staan al op net.
 • Angel Del Biondo

  1 maand geleden
  Lijkschennis in het strafwetboek opnemen, geen probleem, maar zwaardere straffen op kindermisbruik, partner geweld en afschaffen of terugdraaien van vervroegde vrijlating daar blijven ze van af. Mensen stem toch niet op zulke onbekwame politici. Hij lag net buiten de zoekzone. Laat ons niet lachen.
 • Gaston Miar

  1 maand geleden
  Mooie uitleg van parket, euch, ...euch, ...euch
 • Jaak Casteleyn

  1 maand geleden
  Alles voor het geld bij sommigen, waarden, respect en menselijkheid tellen bij zulke nullen niet. Hoe diep kan een mens zakken in het respect. Sereniteit is hier meer op zijn plaats.
 • Mi Janssens

  1 maand geleden
  Het is boven alle menselijk peil en volledig onrespectloos tegenover het slachtoffer en familie. Wat met de mensenrechten.