Volledig scherm
© Photo News

Farce rond strandbars blijft duren - Twee Zwitserse kantons van rood meteen naar groen

Het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus in ons land is opnieuw toegenomen, naar gemiddeld 517,1 per dag tussen 25 en 31 juli. Dat is een stijging van 60 procent in vergelijking met de vorige week. Dat blijkt vandaag uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. In totaal zijn in België al 70.314 mensen besmet geraakt met het coronavirus. 

 1. ‘Eveline’ gebruikte ook foto's van Gentse onderwijzeres: “Ze is een groter slachtoffer dan die BV’s”
  Gent

  ‘Eveline’ gebruikte ook foto's van Gentse onderwijze­res: “Ze is een groter slachtof­fer dan die BV’s”

  G.R., de jongeman die via catfishing naaktfoto's van verschillende BV's bemachtigde, gebruikte voor zijn praktijken foto's van een Gentse onderwijzeres. Dat melden Het Nieuwsblad en De Standaard en het nieuws wordt door gerechtelijke bronnen bevestigd. Hoe de 27-jarige G.R. aan de foto's van de jonge vrouw raakte, is nog niet duidelijk. De onderwijzeres heeft voorlopig nog geen klacht ingediend. G.R. werd begin oktober onder aanhoudingsbevel geplaatst maar enkele dagen later vrijgelaten onder voorwaarden.
 2. OVERZICHT. Dramatische cijfers stijgen verder: vrijdag 585 ziekenhuisopnames, dinsdag meer dan 15.400 besmettingen
  Play

  OVERZICHT. Dramati­sche cijfers stijgen verder: vrijdag 585 ziekenhuis­op­na­mes, dinsdag meer dan 15.400 besmettin­gen

  Afgelopen dinsdag is bij 15.432 mensen in ons land het coronavirus vastgesteld, waarmee het gemiddeld aantal besmettingen fors verder door blijft stijgen en nu boven de 11.000 uitkomt. Ook in de ziekenhuizen blijft het de slechte kant op gaan, met gisteren 585 nieuwe opnames in een dag tijd. Het is van de piek in de eerste golf begin april geleden dat dat er nog zo veel waren.