BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Experts: “Heropening horeca wellicht niet meer voor dit jaar”

Het aantal overlijdens door het coronavirus in België komt stilaan op een plateau. Ook de andere cijfers gaan de goede kant uit. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. Herlees alle ontwikkelingen van maandag 16 november in dit liveblog.

42 reacties

 • MARCEL GOOSSENS

  8 maanden geleden
  Dat de Croo het laatste café in dit land weg wil is al lang geweten...!!!
 • luc Van der Looy

  8 maanden geleden
  Ik zou willen dat 65% van de horeca zijn deuren dicht doet, DWZ. 'STOPT.'  Wat gaan die heren en dames virologen en al die specialisten die de naam hebben onder de noemer dat eindigt met logen dan zeggen?"""Ja, dan is dat maar zo"""! 
 • John Reniers

  8 maanden geleden
  Toch wel erg dat men de Horeca opoffert om de scholen open te houden. Dit kost hopen geld terwijl scholen sluiten niets kost ! Onderwijs is in deze tijden zeker niet essentieel en eerder bijzaak zeker !Het welzijn van onze kinderen is toch prioritair zeker. Hou ze dus thuis en gezond.
 • Pascal Siongers

  8 maanden geleden
  Wie gaat al die kosten terugbetalen die we hebben gedaan. VDB ? Die heeft ogenschijnlijk toch geld genoeg?
 • Regina Blanckaert

  8 maanden geleden
  Toen de horeca terug open ging was het nog zonder maskers en was er geen probleem pas wanneer die zijn ingevoerd nadien wel,als die zolang moeten sluiten gaan er vele niet meer open kunnen,en toerisme in eigen land ook lam,hotels gaan sluiten met impact op nevenbedrijven voedselleveranciers,wasserij, onderhoud )wie maakt citytrip in dode stad,heeft ook invloed op omzet van winkels,heeft invloed op vele jobs,maar die van jullie komt niet in het gedrang hé