Eurostar, Thomas Cook, JetAir: tickets omboeken of annuleren mogelijk

AP
De Eurostar-treinen tussen Londen, Parijs en Brussel rijden vandaag zoals gepland. Wie gezien de aanslagen van gisteren liever niet naar Parijs reist, kan kosteloos zijn ticket omruilen. Dat meldt Eurostar via Twitter. Eerder meldden ook touroperators Thomas Cook en JetAir dat klanten hun reis naar Parijs kunnen omboeken of annuleren.

Klanten van touroperator Jetair kunnen hun reizen naar Parijs kosteloos omboeken of annuleren met de volledige terugbetaling van de reissom. De reizigers die tot vrijdag 20 november naar Parijs afreizen voor een citytrip of een bezoek aan Disneyland Parijs, kunnen hun reis kosteloos wijzigen naar een latere datum of bestemming, of annuleren met de volledige terugbetaling van de reissom.

Reizigers die zich momenteel in Parijs of Disneyland Parijs bevinden en er de voorkeur aan geven om hun verblijf af te breken, kunnen dit doen met terugbetaling van de niet genoten nachten en/of diensten, klinkt het nog.

Betrokken reizigers kunnen hun reisagent contacteren, het callcenter waar ze hun trip boekten of Jetair contacteren via het 24/7-nummer, dat vermeld staat op de reisdocumenten.

Eerder meldde ook Thomas Cook dat zijn klanten hun reis naar Frankrijk kunnen omboeken of annuleren.