De Eurocommissaris voor Algemene Zaken en Begroting Johannes Hahn spreekt het Europees Parlement in Brussel toe. (14/12/2020)
Volledig scherm
De Eurocommissaris voor Algemene Zaken en Begroting Johannes Hahn spreekt het Europees Parlement in Brussel toe. (14/12/2020) © EPA

Europees Parlement stemt in met meerjarenbegroting 2021-2027

De nieuwe meerjarenbegroting van de Europese Unie is er door. Ook het Europees Parlement heeft de begroting voor de jaren 2021-2027, waardoor de EU 1.074 miljard euro te besteden krijgt, goedgekeurd.

1 reactie

 • fre cordier

  9 maanden geleden
  Gemakkelijk om geld uit te geven dat betaald wordt door de anderen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.