Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Erkenning bitcointracker stuwt crypotomunt naar recordhoogte: “Alle sluizen staan nu open”

FINANCIEELDe waarde van de bitcoin is tot een nieuwe recordhoogte gestegen. De cryptomunt bereikte woensdagmiddag rond 16uur een koers van bijna 67.000 dollar (57.500 euro). De digitale munt dankt die hoge vlucht aan de lancering van de bitcointracker, een financieel product op Wall Street dat de koers van de cryptomunt volgt. “Alle sluizen staan nu open.”

5 reacties

 • Naessens Kristof

  1 maand geleden
  Net wat men wil, vooral in Amerika, het overtollige geld van de beurzen naar Cryptomunten ipv de 'echte' kanaries in de koomijn, de edelmetalen. Op termijn is crypto een bedreiging voor het ganse systeem doordat het 'te groot' zal worden. Stel je voor dat de mensen opeens beseffen dat hun fiat geld al jaren aan waarde aan het verliezen is door het voortdurende bijdrukken zonder onderliggende waarde.
 • Philippe Legrand

  1 maand geleden
  Ik dacht dat pensioenfondsen ook wat betreft het aankopen van ETF's, gebonden zijn aan regels. Als je het vergelijkt met het "beleggen als een goede huisvader" denk ik niet dat dit in aanmerking komt. Gelukkig hebben wij in België geen pensioenfondsen door de staat in het leven geroepen. Is ook niet nodig hier is de kassa altijd leeg wat beleggen extra makkelijk maakt.
 • Mike Rodik

  1 maand geleden
  als je jaren geleden kocht dan doe je nu gouden zaken...nu gaan kopen aan die prijs; GOE ZOT
 • Mich Vanderhoydonck

  1 maand geleden
  Kapitalisme maakt alles kapot ,zelfs onze mooie planeet.
 • Andy Van Daare

  1 maand geleden
  Geen reacties meer op deze gebakken lucht ? Misschien toch geen gebakken lucht dan ? Althans niet meer dan bijgedrukt papiergeld of cijfertjes op de bank ? Dit is nog maar het begin, weg met de 3e man en zakkenvullers !