De Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
Volledig scherm
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan. © via REUTERS

Erdogan houdt vast aan veto tegen toetreding Zweden en Finland tot NAVO

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan houdt vast aan zijn veto tegen de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. Hij beweert dat de Noord-Europese landen te laks zijn tegenover “terroristen”.

68 reacties

 • Ivo Janssens

  2 maanden geleden
  Turkije uit de NAVO, einde discussie. Die dictator denk dat de wereld aan zijn voeten ligt. De economische toestand in "zijn" land zegt genoeg. En door die slechte economische toestand is alle gas en olie uit Rusland welkom, voor een heeeel zacht prijsje en het enige wat die ervoor moet doen is dat waar hij goed in is, dwarsliggen.
 • Jan Dirckx

  2 maanden geleden
  Ik denk dat het probleem zichzelf zal oplossen. Door het wanbeleid van Erdogan heeft Turkije een torenhoge inflatie. Normaliter is dat politiek niet te overleven. Erodgan buiten, is een ander Turkije
 • Robert Bruyland

  2 maanden geleden
  Als je T buiten gooit, ben je één van de grootse legermachten kwijt als bondgenoot. Ik kan ze begrijpen dat er teroristen worden ingevoerd in F en Z, maar dat gebeurd ook in de westerse landen. Er zijn ook plaatsen waar je niet wil zijn in ons mooie landje.
 • Benny Van den broeck

  2 maanden geleden
  Ik ben geen fan van Erdogan, maar hier heeft Turkije gelijk!
 • Zoran Pavicevic

  2 maanden geleden
  En groot gelijk heeft hij!!
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.