Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Aperitief onder vrienden
Volledig scherm
Aperitief onder vrienden © Fotolia

Er is geen enkele reden meer om niet van een lekker biertje te genieten ...

Wie zijn gewicht onder controle wil houden, vermijdt alcohol en gesuikerde dranken en kiest voor water. Onder vrienden klinken met een glaasje water bederft echter soms een beetje de sfeer. Wat als de nieuwe 0,0-bieren nu eens een oplossing boden?

3 reacties

 • jan tobbak

  5 jaar geleden
  er is wel een reden het zit vol chemikalien kijk maar eens naar de tankwagens die bij de brouwerijen binnenrijden
 • Chris Devlaeminck

  5 jaar geleden
  Ik drink nog liever plat water. Akkoord met ronny cuypers. Bier zonder alcohol is inderdaad geen bier maar een gerstedrank. Druivensap wordt toch ook geen wijn genoemd? Wat ik de laatste jaren doe als ik met de auto ben. 1 Biertje, 2 glazen plat water, dan nog 1 biertje. Dit in pakweg 2 uur. Daarna drink ik niets meer tot ik naar huis ga. Even gezellig. En lekker,...goedkoop.
 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Bier met 0% alcohol is een frisdrank. We moeten maar eens ophouden met productnamen te te misbruiken. In bier hoort alcohol te zitten, anders is het geen bier. In frieten moet vet zitten, anders is het geen friet. in vlees moet dierlijk vlees zitten, anders is het geen vlees. Enz...