Tesla-baas en fervent Twitteraar Elon Musk blijft even weg van Twitter.
Volledig scherm
Tesla-baas en fervent Twitteraar Elon Musk blijft even weg van Twitter. © AP/Twitter

Elon Musk zegt dat hij even wegblijft van Twitter

Tesla-baas en fervent twitteraar Elon Musk heeft op Twitter in een korte boodschap aangekondigd “dat hij even wegblijft van Twitter”. Waarom hij dat zegt, is niet duidelijk. Tweets van Musk zorgden de voorbije dagen en weken wel voor deining op de financiële markten. 

5 reacties

 • Ludwig De Witte-Steen

  2 weken geleden
  Goed idee, Elon. Zelfs de rijkste mens ter wereld moet zich houden aan bepaalde regels.
 • Alexa Grieken

  3 weken geleden
  Dogecoin doet het goed momenteel :) Bedankt Musk.
 • Elfride Van Overloop

  3 weken geleden
  Aaah, wat een rust ! Het wordt hoogste tijd dat zogenaamde "twittering influencers" zich niet langer buiten hun eigen expertise begeven en wereldwijde onrust veroorzaken. De internationale beurzen hebben zich uiteindelijk toch niet laten kisten door hedgefund mysteries. De hebzuchtigen zijn (dank zij beurswaakhonden) van een kale reis teruggekeerd (de uitzonderingen bevestigen de regel). De booming "aandelen" zijn even zo snel in elkaar gezakt als ze gestegen zijn. Zoals een mislukte plum cake.
 • Pieter Declercq

  4 weken geleden
  dit artikel is het bewijs dat de beurs vol bubbels zit die gebaseerd zijn op gevoelens en niet op hun echte waarde, als bepaalde mensen zoals musk zo een invloed hebben dan worden ze eigenlijk een gevaar voor de gewone mens
 • Marjan Frankie

  4 weken geleden
  Even geen tijd , so what Iedereen zou beter alle sociale media buiten gooien Deze dienen enkel maar om uw tijd te verliezen en anderzijds om u te bekritiseren Laat staan dat je er baat bij hebt , wat totaal niet is de enige die hier baat bij hebben zijn de regeringen en de marketing bedrijven
 1. Mist veroorzaakt jaarlijks 160 slachtoffers op de weg
  9

  Mist veroor­zaakt jaarlijks 160 slachtof­fers op de weg

  Ons land kent jaarlijks niet meer dan veertig mistige dagen. Toch veroorzaakt mist op de wegen elk jaar 160 doden of gewonden bij ongevallen als het zicht minder dan honderd meter bedraagt. De ernst van ongevallen in de mist is bijna twee keer zo zwaar als gemiddeld: 34 doden per 1.000 ongevallen tegen gemiddeld 18 doden per 1.000 ongevallen. Verkeersinstituut Vias wijst daar zaterdag op, vanwege de 25ste verjaardag van de kettingbotsing op de E17 in Nazareth.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica