Een week goed nieuws: uit vuilnis geredde baby staat 22 jaar later oog in oog met redder en andere verhalen die je blij maken

FBI/USMC
Soms lijkt het alsof we bedolven worden onder slecht nieuws. Je zou bijna vergeten dat er ook veel, heel veel moois gebeurt. Speciaal daarom lichten wij er elke week een reeks hartverwarmende en positieve artikels uit. Om je week met een glimlach af te sluiten.

“Het was mijn eerste zaak. Ik dacht altijd aan dat kind”

De Amerikaanse Troy Sowers vroeg zijn werkgever om niet meer dan wat koffie en donuts om zijn pensioen te vieren met collega’s. In plaats daarvan werd de FBI-agent verrast met een bezoekje van een man die hij 22 jaar geleden als baby had gered.

Twee broers worden vader met drie minuten verschil

Goed getimed, heet dat dan. De broers Jordi en Sweder Broes werden deze week allebei voor het eerst vader. Allebei op 10 augustus. Met drie minuten verschil, op dezelfde materniteit in een kamer naast elkaar.

Photo News

Meisje krijgt als eerste van pandatweeling zwarte vlekjes

De pandatweeling in Pairi Daiza stelt het goed. Zo laat het dierenpark ons zien in een ludiek bericht op Facebook. Het meisje van de tweeling krijgt zelfs al haar eerste zichtbare zwarte vlekjes.

Racebelofte Billy verloor op 17-jarige leeftijd zijn twee benen in horrorcrash...

..., maar maakte een straffe comeback. 

Bestolen Leo (12) krijgt nieuwe rolstoel cadeau van gulle weldoeners

Het Facebookbericht van Gérald Vannoote over de gestolen rolstoel van zijn 12-jarige zoon heeft zijn effect niet gemist. Een rolstoelmerk geeft het gezin vijftig procent korting op de aankoop van een nieuw exemplaar, twee weldoeners doneren het resterende bedrag, 1.500 euro.

Facebook/Gerald Vannoote

Blinde kandidaat met autisme ontroert jury America’s got talent

Tijdens de kwartfinale van de veelbekeken talentenshow America’s got talent waren alle ogen op Kodi Lee gericht. De 22-jarige pianist en zanger die sinds zijn geboorte blind en autistisch is, kreeg na zijn ontroerende performance een staande ovatie.

YouTube/@America’s Got Talent

Belgisch record: 383 ooievaars samen gespot in Maaseik

Liefst 383 ooievaars werden in het Limburgse Maaseik samen gespot. Nooit eerder zijn er zoveel samen gezien in ons land.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andre De Groote

    Meer van dit