Een week goed nieuws: miljardair geeft geld weg aan onbekenden en andere verhalen die je blij maken

Twitter
Soms lijkt het alsof we bedolven worden onder slecht nieuws. Je zou bijna vergeten dat er ook veel, heel veel moois gebeurt. Speciaal daarom lichten wij er elke week een reeks hartverwarmende en positieve artikels uit. Om je week met een glimlach af te sluiten.

 Amerikaanse miljardair (31) geeft op Twitter geld en andere waardevolle spullen weg

Bill Pulte schonk onder andere een Bitcoin ter waarde van 10.000 dollar weg. Maar zelf profiteert hij natuurlijk ook van zijn stunts.  Wie is die man en wat drijft hem?

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Demente man ‘trouwt’ tweede keer met zijn vrouw

Bill Duncan (71), een dementerende Schotse man, is voor de tweede keer met zijn echtgenote Anne getrouwd, omdat hij vrijwel alles van zijn huwelijk vergeten is en haar beschouwt als zijn nieuwe vriendin. 

Dakwerkers redden kat Chanel na drie dagen uit afvalcontainer

Tessa Denys uit Ieper dacht dat haar kat Chanel al drie dagen niet meer naar huis kwam na te zijn gevlucht voor het lawaai veroorzaakt door dakwerken. De kattin zat echter al die tijd klem in een container met afval.

rv

Brandweerman redt jongetje (7) van verdrinkingsdood tijdens vakantie

Bernard Tax (43) uit Amsterdam redde door kordaat optreden in een waterpark in Thailand het leven van een jongetje dat was verdronken. “De échte held is het onbekende jongetje dat JunJun bewusteloos uit het water viste.”

rv

Zoo van Antwerpen verwelkomt babytapir

Het kalfje werd na een zwangerschap van dertien maanden geboren en blaakt van gezondheid. In tien minuten tijd zag het jong het levenslicht.

Belga

Jonge ober zet zich bij eenzame veteraan (91) en vertedert Facebook

Een 91-jarige oorlogsveteraan, gekend als Frank, kwam op z’n eentje iets eten in de Eat’n Park van Belle Vernon, Pennsylvania. Dylan Tetil, de jonge ober die hem bediende, zette zich bij de eenzame man en liet hem vertellen. 

Facebook

Wetenschappers dichtbij vaccin dat je van kattenallergie kan verlossen

Zwitserse wetenschappers staan dichtbij de ontwikkeling van een vaccin dat jou van de ellendige jeuk en gesnotter kan verlossen. Opvallend gegeven: niet jij, maar je kat zal een prikje moeten krijgen.

Getty ImagesReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.