De terrassen zijn weer open in ons land en zitten op verschillende plekken geregeld goed vol, regen of niet. Beeld ter illustratie uit Gent.
Volledig scherm
De terrassen zijn weer open in ons land en zitten op verschillende plekken geregeld goed vol, regen of niet. Beeld ter illustratie uit Gent. © Wannes Nimmegeers

Duizenden Vlamingen lieten zich met valse postcode vaccineren in Brussel

Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag duikt voor het eerst sinds 8 maart weer onder de 2.500. Ook het aantal ziekenhuisopnames blijft dalen, net als het aantal overlijdens. Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ beginnen. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost, maar ondertussen werd 1 op de 3 Belgen al gevaccineerd.

17 reacties

 • Ron Leclerc

  1 maand geleden
  Grove fout van de Brusselse overheid, hier in Gent kreeg je een uitnodiging en het enige wat je zelf kon bepalen was een datum voor eerste prik.
 • marc Deglin

  1 maand geleden
  brussel , weer het zoveelste bewijs dat die mensen daar aan de leiding , volledig onbekwaam zijn.
 • Mietje Meulebrouck

  1 maand geleden
  Bij het betreden van het vaccinatiecentrum geef je jou paspoort af ,hoe kan je dan frauderen met de postcode? Er zal wel iets meer achter zitten.
 • Humayoun Nahory

  1 maand geleden
  Zwakkere regering kan je niet hebben die zo een kleine land niet kan begeleiden op de correcte manier
 • alfons schouwaerts

  1 maand geleden
  Waarom wordt daar niet gecontroleerd op paspoort, hier wordt je paspoort ingelezen.