Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Duitsland verlengt inreisverbod uit vrees voor mutaties - Bijna 4.000 Amazon-medewerkers ten onrechte in isolatie

De GEMS legt de laatste hand aan een advies voor versoepelingen voor de woonzorgcentra. Concreet zou er versoepeld kunnen worden in woonzorgcentra waar 90 procent van de bewoners gevaccineerd is, en 70 procent van het zorgpersoneel. De versoepeling zou zich vooral toespitsen op de bezoekregeling en activiteiten binnen het woon-zorgcentrum. Morgen komt de taskforce Zorg samen om voor Vlaanderen de evaluatie van het voorstel te maken. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

35 reacties

 • oswald lambrecht

  7 maanden geleden
  Wanneer gaat onze media eens een deftig onderzoek doen waarom al die vaccins niet gezet worden of wil mijn weer minister VDB beschermen
 • boudewijn schepers

  7 maanden geleden
  Ze weten het allemaal zelf niet alles is gebaseerd op niets het geknugel van de regering en experten wordt met de dag groter
 • Jan Schrauwen

  7 maanden geleden
  En daar is Ben weer met goed nieuws show, is zijn tactiek om veel te vroeg al versoepelingen aan te kondigen met datum erbij en daarbij de rest proberen voor voldongen feiten te zetten. Heeft die ne glazen bol of zo ? Nu niet alles zal tegelijkertijd kunnen Ben. Dat hij zich eerst maar bezig houdt met de eindtermen.
 • henri savelkoul

  7 maanden geleden
  Volgens de vaccinatie tabel zijn in België meer -65 jarige gevaccineerd dan de risico groep +65 ongeveer 50000 meer kwestie van je bevolking te beschermen
 • Regina Blanckaert

  7 maanden geleden
  Grenscontroles voor niet essentiële reizen ingevoerd ,verboden te reizen zelfs naar groene zones ,je partner bezoeken om gaan te poepen is toegelaten over de grens maar komiskes doen is verboden ,wat een waanzin,wie gelooft nu al die waanzin nog
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 1. De roadtrip die vermoedelijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurtenissen

  De roadtrip die vermoede­lijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurte­nis­sen

  De 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito vertrekt begin juli met haar verloofde van 23, Brian Laundrie, op roadtrip naar het westen van de VS. Begin september komt Laundrie alleen terug thuis in Florida, zonder Gabby. Ze wordt tien dagen later als vermist opgegeven. Zondag 19 september worden de menselijke resten gevonden van iemand die volgens de FBI beantwoordt aan de beschrijving van Gabby Petito. Haar verloofde is intussen zelf verdwenen. De politie spoort hem op en sluit niet uit dat hij zichzelf iets zou hebben aangedaan. Dit is de tijdslijn van de zaak met tragische afloop.
 2. Vi­ce-pre­ses studenten­club na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaarge­wond gevonden: "Toen hij zaterdag niet opdaagde, werden we echt ongerust”
  Gent/Sint-Niklaas

  Vi­ce-pre­ses studenten­club na nachtje uit in Overpoort pas 13 uur later zwaarge­wond gevonden: "Toen hij zaterdag niet opdaagde, werden we echt ongerust”

  Dali van Buynder (20) uit Sint-Niklaas, vice-preses van studentenclub Politeia in Gent, is zaterdagnamiddag om 17.30 uur na een nachtje uit met een grote hoofdwonde op straat gevonden. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Zijn familie, de club, politie en parket proberen te achterhalen wat er is gebeurd in die 13 uur tussen zijn vertrek in de Overpoort en de straat waar hij werd gevonden.