De Duitse president Frank-Walter Steinmeier.
Volledig scherm
De Duitse president Frank-Walter Steinmeier. © REUTERS

Duitse president spreekt van "oorlog tegen eenheid van Europa”

De oorlog die de Russische president Vladimir Poetin voert tegen Oekraïne is ook “een oorlog tegen de eenheid van Europa”. Dat heeft de Duitse president Frank-Walter Steinmeier zondag gezegd.

 1. Premier De Croo verdedigt loonakkoord tegen kritiek oppositie: “U wakkert klassenstrijd aan”

  Premier De Croo verdedigt loonak­koord tegen kritiek oppositie: “U wakkert klassen­strijd aan”

  Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft donderdag in de Kamer het loonakkoord verdedigd waarover zijn regering het eerder deze week eens raakte tegen de kritiek van de oppositie. Hij verweet de communisten van PVDA de klassenstrijd verder aan te wakkeren. En richting N-VA klopte hij zich op de borst dat er sinds de start van de regering 200.000 jobs zijn bijgekomen. Bekijk zijn uithalen in onderstaande video:
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.