Drugsbaron Flor Bressers, bijnaam 'De Vingerknipper'.
Volledig scherm
Drugsbaron Flor Bressers, bijnaam 'De Vingerknipper'. © Fed Pol

Drugsbaron ‘De Vingerknipper’ verliest strijd tegen uitlevering vanuit Zwitserland

Drugsbaron ‘De Vingerknipper’ wordt binnenkort uitgeleverd aan ons land. De topcrimineel probeerde zijn uitlevering aan ons land aan te vechten, maar dat is niet gelukt. Hij haalde er nochtans de mensenrechten en een rapport van het Europees Comité ter preventie van Foltering bij. Opmerkelijk voor een crimineel die zelf zijn bijnaam dankt aan het verhaal dat hij met een snoeischaar vingerkootjes afknipt.

0 reacties

  1. Tijs Vanneste: “Mijn vrouw en ik wisten al snel dat we kinderen wilden. Maar zonder dat het ooit onderzocht was, wist ik dat ik niet te vruchtbaar zou zijn”
    PREMIUM
    1

    Tijs Vanneste: “Mijn vrouw en ik wisten al snel dat we kinderen wilden. Maar zonder dat het ooit onderzocht was, wist ik dat ik niet te vruchtbaar zou zijn”

    Wie is de mens achter de bekende kop? En welke vragen heb je nodig om dat te ontrafelen? Psychiater Dirk De Wachter kraakte de code en ontwikkelde voor ons de ultieme vragen waarmee je werkelijk iedereen kan doorgronden. Deze week: Tijs Vanneste (43). Zijn zonen zijn intussen vijf en bijna zeven, maar het bleek een strijd om ze te kunnen krijgen. “Ik wist dat ik niet te vruchtbaar zou zijn. Dat bleek ook zo. De jaren die volgden, zijn heftig geweest.”