Het incident gebeurde op een vliegtuig van Ryanair.
Volledig scherm
Het incident gebeurde op een vliegtuig van Ryanair. © AFP

Dronken Belg probeert nooduitgang te openen op vertraagde vlucht Ryanair

Een 46-jarige Belg is door de Spaanse politie gearresteerd omdat hij heibel maakte in een vliegtuig op de luchthaven van Menorca, een eiland op de Balearen. De man gedroeg zich agressief, eiste dat de vertraagde vlucht zou vertrekken en probeerde een nooduitgang te forceren. 

9 reacties

 • Bert De Bruin

  1 maand geleden
  Veel van deze ellende is te voorkomen door voldoende en eerlijke informatie te verstrekken over het hoe en waarom van de vertraging. Helaas valt dit onder het luik van klantenservice die alom en overal schrijnend laag ligt. Idem voor treinreizigers.
 • Ferdinand Verbist

  1 maand geleden
  Mertens, wanneer ik u goed begrijp zou de vlucht ook niet doorgegaan zijn als er zich geen incident had voorgedaan. De maximale uren vertraging was namelijk overschreden. Waarom zijn de passagiers dan ingestapt. Uit het relaas van de feiten blijkt duidelijk dat het geen incidentje van 5 minuten was.
 • Monique Willemsen

  1 maand geleden
  Man nooit nog op vliegtuig En alle mensen vergoeden
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Plaats hem op de zwarte lijst, meteen gedaan voor hem om nog het vliegtuig te nemen. Anderzijds is het nodig om de werkdruk en verloning in de sector te optimaliseren. Dit kan gemakkelijk door alle tickets te verdubbelen in prijs. Dan dekt de prijs de meer realistische kosten van een vlucht.
 • Anna Kupper

  1 maand geleden
  Levenslang vliegverbod lijkt me ook heel gepast. Het vliegend personeel zowel als de andere passagiers hoeven dit gedrag niet langer te dulden.