Egmont Ruelens
Volledig scherm
PREMIUM
Egmont Ruelens © Wannes Nimmegeers

Dokter gaat undercover als buschauffeur: "Verlof is niet iets dat u vraagt. Het is iets dat wij geven"

De boordcomputer davert los, en wat zegt de dispatching? «U vindt er wel iets op, mijnheer.» Een kapotte airco die op een stoel lekt, en wat vraagt de technieker? «Rijdt de bus nog? Rij dan maar verder.» De chauffeur vraagt een dag verlof, en wat antwoordt de dienst planning? «Verlof is niet iets dat u vraagt. Het is iets dat wij geven.» Het leven zoals het is: buschauffeur.

 1. LIVE. Ziekenhuizen roepen Overlegcomité op om teugels niet te lossen - Geert Molenberghs: "Belangrijk en verstandig om nu nog even vol te houden”

  LIVE. Ziekenhui­zen roepen Overlegco­mité op om teugels niet te lossen - Geert Molen­berghs: "Belangrijk en verstandig om nu nog even vol te houden”

  Veel versoepelingen staan er vandaag niet op de agenda van het Overlegcomité, dat vandaag om 13 uur samenkomt. Winkels mogen, onder strenge voorwaarden, wél weer open, klinkt het. Over kerst zal er nog stevig gediscussieerd worden. Ziekenhuizen en experts roepen intussen op om de teugels niet te lossen. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen