Dit is pas een pruillip: meisje komt te weten dat ze een minuut later werd geboren dan haar tweelingzusje

Ze lijken hélemaal op elkaar, de tweelingzusjes Alexis en Ava McClure uit Californië, de Verenigde Staten. Hetzelfde neusje, dezelfde bruine kijkers, dezelfde kleding en beiden drie staartjes in het haar. Maar toch is er één klein verschil: Alexis is een minuutje later geboren dan haar zusje. Wanneer hun moeder hen dat vertelt, stort Alexis' wereld in. "Maar ík wil ouder zijn." Kijk maar naar het pruillipje.

De twee schattige meisjes hebben een Instagramaccount en zelfs een YouTube-kanaal. Dankzij hun vader Justin. "Vroeger was ik komiek en schrijver, maar daar ben ik mee gestopt. Ik kan meer lachen door gewoon een papa te zijn."

Met de filmpjes van zijn tweelingdochters wil hij wat vreugde de wereld insturen. En dat lijkt goed te lukken. Bovenstaand filmpje, waarin mama Ami de meisjes meedeelt dat Alexis een minuut later geboren werd dan haar zusje Ava, zegt genoeg.

Gelukkig zijn de twee beste maatjes: een knuffel en wat sussende woordjes later lijkt alles alweer vergeten. Tot blijkt dat Alexis eigenlijk wel wat groter is dan Ava. Toen begon ook zij te pruilen...