Dief zet het op een loopje, maar had niet op deze kranige tachtiger gerekend

Godzijdank voor de snelle reflexen van de 84-jarige Raul Munoz. Deze gepensioneerde beschikt over serieus wat karatemoves en heeft duidelijk geen schrik om ze te gebruiken op een voortvuchtige juwelendief in een winkelcentrum. Het filmpje met het heldhaftige optreden van de man gaat nu viraal.

Raul wandelde nietsvermoedend in een winkelcentrum toen hij een winkelbediende hoorde roepen op een man die in het zwart gekleed was. De virale video toont het moment waarop Munoz zich liet leiden door zijn instinct. Toen de dief met zijn buit de bejaarde man en zijn vrouw passeerde, haalde Munoz uit met zijn been, waarop de dief op de grond viel. Ook de heldhaftige gepensioneerde man kon door de klap niet op zijn benen blijven staan, zijn vrouw snelde naar hem toe om te helpen. 

Een andere winkeluitbater kon intussen de dader vasthouden tot er versterking kwam. Munoz moest naar het ziekenhuis voor een check-up, maar werd intussen al ontslagen. Iets minder tevreden met zijn heldendaad was mevrouw Munoz. "Het was mijn instinct, voor ik het zelf goed besefte had ik al geschopt. Ik vergat even de wereld rondom mij. Mijn vrouw was woest en sprak vier uur niet met mij. Hoe doe je dat toch?, vroeg ze"." aldus een terecht trotse Raul.