Deze vrouw besteel je niet zomaar, maar slim noemt ze haar opvallende actie niet

Een vrouw uit Florida reageerde zaterdag instinctief heel extreem toen ze tijdens een tankbeurt merkte dat een dief in haar auto was gekropen en er met haar handtas vandoor probeerde te gaan. Janelle Della-Libera gooide zichzelf zonder nadenken op de auto van de dief en worstelde met de zware jongen in de hoop haar spullen te kunnen redden. Dat lukte niet. De dief scheurde alsnog met haar handtas weg en reed tot overmaat van ramp in zijn vlucht ook nog eens over haar voet. "Eigenlijk was het echt dom van mij", aldus Janelle.

Haar instinct nam volledig over toen Janelle merkte dat de dief met haar handtas aan de haal ging. Maar op de videobeelden is te zien dat ondanks haar opmerkelijke actie de dief er toch in slaagt haar af te schudden. Hij reed zelfs nog over haar voet nadat hij haar van zijn auto had gegooid.

Janelle houdt er gelukkig enkel een verstuikte enkel en wat blauwe plekken aan over. Ze heeft de dief vast en zeker stevig laten schrikken, maar heeft vooral spijt van haar reactie. "Wat als hij een wapen had? Of gemener was? Dit had ook anders kunnen aflopen. Het was het echt niet waard."

In de toekomst zal ze duidelijk toch twee keer nadenken voor ze haar innerlijke ninja op geboefte loslaat.