Liz Truss en Rishi Sunak, de twee grootste kanshebbers om Boris Johnson op te volgen
Volledig scherm
PREMIUM
Liz Truss en Rishi Sunak, de twee grootste kanshebbers om Boris Johnson op te volgen © AP

Derde vrouw of eerste gekleurde premier? Wie volgt Boris Johnson op als die valt?

Er staat een heel diverse verzameling politici klaar als Boris Johnson zou vallen. De grootste favoriet om dan Brits premier te worden, is een vrouw die zó links geboren werd dat haar eigen vader niet voor haar wou stemmen toen ze voor de Conservatieven opkwam. Daarnaast heeft die partij ook kandidaten met roots in Pakistan, India, Ghana en Irak. 

 1. 'The Voice of Holland’-deelnemer doet boekje open over Marco Borsato: “Hij beloofde mij de finale”
  SHOWBIZZ

  'The Voice of Hol­land’-deelnemer doet boekje open over Marco Borsato: “Hij beloofde mij de finale”

  Marco Borsato (56) wordt niet vervolgd voor zijn vermeende misstanden bij de tv-show ‘The Voice of Holland’. En daar is niet iedereen mee gediend. Zo doet oud-deelneemster Babette van Vugt, die in 2012 en 2015 kandidaat was bij de talentenjacht, haar boekje over het jurylid open in de YouTube-show ‘En Dan?’. Ze beweert onder meer dat de zanger haar beloofde dat ze sowieso naar de finale mocht gaan. “Ik voelde me echt heel vernederd.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.